Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωσή της στη Σοφία Βόσσου – «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωσή της στη Σοφία Βόσσου – «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Δέσποινα Βανδή: Η παρουσιάστρια του «Chart Show» τραγούδησε μαζί με, την αγαπημένη της συνάδελφο το «Φιλαράκι», ένα χιλιοτραγουδισμένο κομμάτι.

Στο χθεσινό Chart Show 2/4  η Δέσποινα Βανδή μας ταξίδεψε στη μαγική δεκαετία του 80, μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση με τη Σοφία Βόσσου στα Instagram stories της.

Οι δυο γυναίκες τραγουδήσαν στο σόου το «Φιλαράκι» συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη, που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου» και στο επόμενο story έγραψε: «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».

Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, είχε – όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, είχε όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια. Η Ελλάδα δεν αντιμετώπιζε προβλήματα κρίσης αλλά ζούσε το απόλυτο ξεφάντωμα με πολύχρωμα ρούχα και ντισκομπάλες.

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show φωτίστηκε με τα πιο λαμπερά ονόματα όπως(με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments