Lifestyle

Νέος έρωτας για την Demi Moore με πασίγνωστο chef

Νέος έρωτας για την Demi Moore με πασίγνωστο chef

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την ασθένεια του πρώην συζύγου της Bruce Willis και πατέρα των τριών κοριτσιών της η Demi Moore ερωτεύτηκε ξανά και δεν κρύβεται.

Μετά από 11 χρόνια ακριβώς από το διαζύγιο της από τον Ashton Kutcher και 22 χρόνια από εκείνο με τον Bruce Willis και από ότι φαίνεται, η Demi Moore θα ξανά φορέσει το νυφικό (o πρώτος και λιγότερο γνωστός, ήταν με τον μουσικό Freddy Moore). Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Page Six, εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν φλογερό  έρωτα στο πλευρό του διάσημου σεφ στην Νέα Υόρκη, Daniel Humm και μόλις πρόσφατα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί του.

Η γνωριμία τους

O σουηδικής καταγωγής Humm γνώρισε την διάσημη ηθοποιό σε ένα από τα 3 βραβευμένα εστιατόρια στα οποία είναι σεφ και ιδιοκτήτης στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Ένα βράδυ λοιπόν στο διάσημο εστιατόριο του «Eleven Madison Park», έγινε η γνωριμία τους, αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως θα άρχιζε ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Αυτό το έμαθαν οι περισσότεροι, πριν από λίγες ημέρες, όταν η Moore ταξίδεψε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και εκείνος την συνόδεψε για πρώτη φορά. Κάθησαν στις πρώτες θέσεις της επίδειξης της Chloe, αλλά χωρίς να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά με τρεις θέσεις διαφορά. Προφανώς δεν ήθελαν ακόμη να δώσουν λαβές για σχόλια ή τροφή στους παπαράτσι.

Η Μοore παρόλο που έχει αποτραβηχτεί από τον κινηματογράφο και οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες, δεν παύει να παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, αφού την δεκαετία του ’90 ήταν μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ. Και μία πρώην σύζυγος που κατάφερε, τουλάχιστον στην περίπτωση του Bruce Willis να κρατήσει πολύ καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό. Η ηθοποιός ήταν από τις πρώτες, που έμαθαν την απόφασή του να αποσυρθεί από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες λόγω και του προβλήματος υγείας με την αφασία, που αντιμετωπίζει εδώ και λίγους μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments