Trash

Survivor spoiler 3/4: AΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 3/4: AΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Πηγή Φωτογραφίας: TvFreaks

Survivor spoiler 3/4: Το Survivor είναι άλλωστε παιχνίδι των ανατροπών!

Η μεγαλύτερη ανατροπή στο Survivor θα συμβεί απόψε και φυσικά έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα για την ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει σήμερα 3/4 την 1η ασυλία.

Στο trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσει παρακάτω, θα δείτε ξεκάθαρα ότι ο Τάκης Καραγκούνιας συμμετέχει κανονικά παρά το γεγονός ότι από χτες όλοι γνωρίζουμε ότι ο πατέρας του έφυγε από την ζωή.

Λογικά τα γυρίσματα να είναι πιο πίσω, τώρα βέβαια θα δούμε πόσο πιο πίσω είναι μετά και απο αυτή την σοβαρή εξέλιξη στο Survivor.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας γίνεται νύχτα με σκοτάδι και μάλιστα με βροχές και καταιγίδες με έναν στίβο μάχη ο οποίος είναι πραγματικά εντυπωσιακός και πολύ δύσκολος.

Για μια ακόμα φορά για την Μπλε ομάδα θα απουσιάζει ο Άρης Σοϊλέδης λόγω του τραυματισμού του και όλοι βέβαια έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα γίνει με την υγειά του και πότε θα επιστρέψει.

Η ομάδα που κερδίζει

Παρότι την απουσιά του Άρη Σοιλέδη οι μπλε θα πάρουν την νίκη και δεν θα κινδυνεύσει κανενός η θέση. Ωστόσο στο τρέιλερ βλέπουμε και το κέντρο προσοχής να είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η βρισηίδα από την αντίπαλη ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments