Αθλητισμός

MVP του Μαρτίου στη Euroleague ο Μάικ Τζέιμς [vid]

MVP του Μαρτίου στη Euroleague ο Μάικ Τζέιμς [vid]
Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τον Μάρτιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/4) η διοργανώτρια αρχή

Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τον Μάρτιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/4) η διοργανώτρια αρχή. Ο Αμερικανός γκαρντ οδήγησε τη Μονακό σε ρεκόρ 4 νίκες-1 ήττα μέσα στον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα οι Μονεγάσκοι να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο πρώην παίκτης των Κολοσσού Ρόδου και Παναθηναϊκού βαθμολογήθηκε με 23.6 στο σύστημα αξιολόγησης και οι εμφανίσεις του ήταν σημαντικές, προκειμένου η Μονακό, η οποία έκανε στην τρέχουσα σεζόν ντεμπούτο στη Euroleague, να «κλείσει» το μήνα με τέσσερις σερί νίκες και να φτάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία της Euroleague που έχει κατακτήσει τουλάχιστον τρεις φορές το συγκεκριμένο βραβείο και ο πρώτος μεταξύ αυτών που το κατάφερε με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Στο παρελθόν, ο Αμερικανός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης με την Αρμάνι Μιλάνο τον Φεβρουάριο του 2019 και ακολούθως τον Νοέμβριο του 2021 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη διάρκεια του Μαρτίου ο Τζέιμς είχε μέσο όρο 19.8 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ, με ποσοστό ευστοχίας 54.8% στα δίποντα, 43.3% στα τρίποντα και 89.7% στις βολές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments