Lifestyle

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι «αρκετά νέος» για να συνταξιοδοτηθεί μετά την τελευταία ταινία που θα πρωταγωνιστήσει

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι «αρκετά νέος» για να συνταξιοδοτηθεί μετά την τελευταία ταινία που θα πρωταγωνιστήσει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Τζιμ Κάρεϊ θα υποδηθεί τον Dr Robotnik στο Sonic the Hedgehog 2 που πιθανότατα θα είναι ο τελευταίος του ρόλος στην πολυετή καριέρα του,

Ο κωμικός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ δήλωσε σε συνέντευξη  ότι είναι «αρκετά ώριμος» και θα αποσυρθεί από το καλλιτεχνικό στερέωμα μετά την τελευταία του ταινία. Ο ηθοποιός, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως οι Bruce Almighty, The Mask και How The Grinch Stole Christmas, είπε ότι η τρέχουσα ταινία Sonic the Hedgehog 2 θα είναι πιθανώς η τελευταία του.

«Λοιπόν, αποσύρομαι. Ναι, μάλλον. Είμαι αρκετά ώριμος», είπε ο 60χρονος αστέρας του Hollywood

Αστειεύοντας συνέχισε: «Εξαρτάται βέβαια. Αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω, αλλά προς το παρόν κάνω ένα διάλειμμα».

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω και αγαπώ πραγματικά την πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι έχω κάνει αρκετά. Είμαι γεμάτος»

Ο Carrey στο παρελθόν είχε κάνει μεγάλα διαλείμματα από την υποκριτική σε μεγάλες ταινίες. Πριν εμφανιστεί στην πρώτη ταινία Sonic the Hedgehog το 2020, είχε ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών από την υποκριτική από τότε που εμφανίστηκε στο Dark Crimes and the Bad Batch το 2016.

Τα νέα έρχονται μετά από μια εβδομάδα όταν ο Carrey είπε ότι αισθάνεται “μουδιασμένος” από τα Όσκαρ για τον Will Smith, ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τον King Richard, την ίδια νύχτα που χτήπησε τον οικοδεσπότη Chris Rock επειδή έκανε ένα αστείο. για την αλωπεκία της συζύγου του Jada.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments