Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε αυτή την ερώτηση της ανακρίτριας δεν απάντησε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε αυτή την ερώτηση της ανακρίτριας δεν απάντησε

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η 33χρονη κατηγορούμενη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις στην ανακρίτρια στην απολογία της όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χτύπησε το οξύμετρο του παιδιού

Tις δικές της εξηγήσεις έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια κατά τη μαραθώνια απολογία της, κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, η 33χρονη δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις κι εξηγήσεις σε ένα ερώτημα της ανακρίτριας, το οποίο σύμφωνα με το Star, ήταν γιατί δεν χτύπησε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας, όταν το κορίτσι εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια τη ρώτησε πώς εξηγεί ότι δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση των νοσηλευτών και εκείνη έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Αυτό που έχω να πω ότι το οξύμετρο αυτό είναι απλό οξύμετρο και ακούγεται μόνο στον θάλαμο και δεν υπάρχει μετάδοση του ήχου στη στάση νοσηλευτών. Όσο ήμουν εγώ στο δωμάτιο δεν άκουσα τον ήχο του οξύμετρου. Άλλωστε δεν είχαν πέσει ακόμα πολύ οι σφίξεις του παιδιού. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε, όταν γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν στο δωμάτιο. Αυτό το αναφέρω με την έννοια ότι ήταν μια στιγμής έντασης και βέβαια δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι με δόλο».

Τι ανέφερε το διαβιβαστικό της αστυνομίας για το οξύμετρο

Υπενθυμίζεται ότι στο διαβιβαστικό της αστυνομίας επισημαίνεται ότι, «κατά την είσοδό τους στον θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά, περί στοματική κυάνωση και ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο και οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments