Αθλητισμός

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ψήφισε» Τεν Χαγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ψήφισε» Τεν Χαγκ

Πηγή Φωτογραφίας: GOAL.COM

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την επιλογή της στην τεχνική ηγεσία, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων"

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την επιλογή της… Σύμφωνα με το ESPN, η άφιξη του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων» είναι μόνο θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί. Ο νυν προπονητής του Άγιαξ προορίζεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στο τέλος της εφετινής περιόδου.

Όπως ανέφεραν αγγλικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες εβδομάδες, ο Τεν Χαγκ συναγωνιζόταν με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Παρί Σεν Ζερμέν για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Τα άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν στην ίδια λίστα ήταν ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε και ο επίσης Ίβηρας Ζουλέν Λοπετέγκι της Σεβίλης. Ο Τόμας Τούχελ της Τσέλσι και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκαν ως ανέφικτοι, λόγω της δέσμευσης τους στους νυν συλλόγους τους.

Ο Τεν Χαγκ, ένας 52χρονος παλαίμαχος μέσος, ανέλαβε το σύλλογο του Άμστερνταμ το 2017 μετά από μια πρώτη εμπειρία ως προπονητής στην Ουτρέχτη. Με τον Άγιαξ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League το 2019, στο τέλος μιας εξαιρετικής σεζόν, όπου η ομάδα του, με επικεφαλής τους Ματάις Ντε Λιχτ και Φρένκι Ντε Γιονγκ, απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έβδομη στην Πρέμιερ Λιγκ κι εκτός Champions League, μένοντας εκτός στη φάση των «16» από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε μια αρκετά περίπλοκη γι΄ αυτήν περίοδο. Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Τεν Χαγκ θα έχει επομένως το δύσκολο έργο να ξεκινήσει έναν εντελώς νέο κύκλο στη Βόρεια Αγγλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments