Αθλητισμός

Ο Αυγενάκης επισκέφθηκε τη νέα αίθουσα Άρσης βαρών στη Λιμνοπούλα [pic]

Ο Αυγενάκης επισκέφθηκε τη νέα αίθουσα Άρσης βαρών στη Λιμνοπούλα [pic]
Την υπό ανακαίνιση αίθουσα της άρσης βαρών στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα, η οποία ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, επισκέφθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Την υπό ανακαίνιση αίθουσα της άρσης βαρών στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα, η οποία ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο ισόγειο της διώροφης μεταλλικής κατασκευής, κατασκευάστηκαν δύο νέα αποδυτήρια αθλητών, ένα αποδυτήριο προπονητή, μία τουαλέτα κοινού, το λεβητοστάσιο και ένας αποθηκευτικός χώρος.

«Πέρασαν 25 χρόνια κούφιων υποσχέσεων, πρωτοφανούς αδιαφορίας και απαξίωσης για να συμβεί το αυτονόητο: Να εκσυγχρονίσουμε έναν επαρκή, αλλά εγκαταλελειμμένο χώρο του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα και όπως υποστηρίζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας, Χρήστος Τριφύλλης, να είναι πλέον ο καλύτερος της Ευρώπης», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στα social media o Λευτέρης Αυγενάκης.

H ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού:

«Από το 1996, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα, περίμενε ο ΑΟ Σπάρτακος, με τους τέσσερις Ολυμπιονίκες (Κόκκα, Μαρκούλα, Μήτρου και Τζελίλη), αλλά και με τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστο εδώ, μια αξιοπρεπή αίθουσα άρσης βαρών!

Για να προπονούνται, να κάνουν αγώνες, να προσελκύσουν όσο περισσότερα κορίτσια και αγόρια στο άθλημα των δυνατών, που τόσες χαρές έχει δώσει στον αθλητισμό μας.

Πέρασαν 25 χρόνια κούφιων υποσχέσεων, πρωτοφανούς αδιαφορίας και απαξίωσης για να συμβεί το αυτονόητο: Να εκσυγχρονίσουμε έναν επαρκή, αλλά εγκαταλελειμμένο χώρο του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα και όπως υποστηρίζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας, Χρήστος Τριφύλλης, να είναι πλέον ο καλύτερος της Ευρώπης.

Επισκέφθηκα μαζί με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, Παντελή Κολόκα και τα μέλη της διοίκησης την εγκατάσταση που ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, μέσα σε τρεις μήνες εργασιών.

Αρκούσε η λάμψη ικανοποίησης στα μάτια των αρσιβαριστών, για την αίθουσα “Γιώργος Οικονόμου”, για το “σπίτι” τους, που δεν χρειάζονταν καν τα “ευχαριστούμε” για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε το πόσο ικανοποιημένοι είναι και πόσα αθλητικά όνειρα ξανακάνουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments