Focus

Idris Elba: Η DJ στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan αποκάλυψε την playlist που έβαλε

Idris Elba: Η DJ στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan αποκάλυψε την playlist που έβαλε

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images/Harpersbazaar.com - bafta

Idris Elba: Το τραγούδι που ξεσήκωσε τους γαλαζοαίματους και τους διάσημους καλεσμένους στην πίστα.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τους royals να χορεύουν έξαλλα στην πίστα με δημοφιλή τραγούδια, φαίνεται όμως πως στους γάμους- ακόμα και τους βασιλικούς- όλα επιτρέπονται.

Ο Idris Elba που –όπως έχει γίνει γνωστό- εκτός από καλεσμένος της Meghan και του Harry στον γάμο τους είχε παίξει και μουσική ως DJ στο γαμήλιο πάρτι τους, αποκάλυψε πρόσφατα τα τραγούδια με τα οποία είχαν ξεσηκωθεί οι καλεσμένοι στον βασιλικλο γάμο.

Ο ηθοποιός που παρουσιάζε την εκπομπή 1Xtra Show του BBC μίλησε για την μέρα που έβαλε μουσική στον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Sussex το 2018 και αποκάλυψε τα τραγούδια που ζήτησε η Meghan να ακούσει στο γαμήλιο πάρτι της.

Το χορευτικό πάρτι

“Προσπαθώ να μην μιλάω πολύ για αυτό γιατί ήταν μια ιδιωτική περίσταση αλλά παραμένει ένα από τα highlights της ζωής μου σίγουρα” είπε ο σταρ εξηγώντας γιατί δεν μπορεί να μοιραστεί τις πιο διασκεδαστικές λεπτομέρειες από το γαμήλιο πάρτι.

Όπως είπε ο Elba, η γαμήλια δεξίωση ήταν ουσιαστικά ένα “μεγάλο χορευτικό πάρτι” όπου οι διάσημοι καλεσμένοι, όπως η Oprah Winfrey και η Serena Williams, αλλά και οι royals ξεσηκώθηκαν στον χορό και “ήταν πολύ χαλαροί”.

Οι καλεσμένοι, όπως είπε, ξετρελάθηκαν όταν έπαιξε την επιτυχία της Whitney Houston ‘I Want to Dance with Somebody’ με τους περισσότερους να το χορεύουν στην πίστα ενώ η ίδια η Meghan είχε ζητήσει να ακουστεί το ‘Still D.R.E.’ του Dr.Dre και του Snoop Dogg. “Η Meghan μου είχε στείλει μια λίστα με κάποια τραγούδια. Υπήρχαν κάποια West Coast (σ.σ. τραγούδια των ράπερ Tupac και Dr.Dre)” αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Η δεξίωση του γάμου είχε γίνει στο Frogmore House αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού στο Windsor Castle στις 19 Μαίου του 2018.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments