Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή: «Αν δεν ήταν ο Γιάννης δεν θα παντρευόμουν»

Παναγιώτα Βλαντή: «Αν δεν ήταν ο Γιάννης δεν θα παντρευόμουν»

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Παναγιώτα Βλαντή: Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε η πετυχημένη ηθοποιός για τον άνδρα της ζωής της

Η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή πήγε καλεσμένη στην εκπομπή  του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την καριέρα της στο θεατρικό χώρο, τις εξελίξεις στον τομέα του θεάτρου, αλλά και την προσωπική της ζωή. Όσο αναφορά για τον κρυφό της γάμο με τον Γιάννη Βλάχο, το περασμένο καλοκαίρι η Παναγιώτα Βλαντή εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να πει το ναι.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μάλιστα, παραδέχτηκε τον φόβο της για την δεσμεύση

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μη φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

Παναγιώτα Βλαντή: Υπήρχε ένας ελιτισμός μεταξύ τηλεόρασης και θεάτρου

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον διαχωρισμό που υπήρχε για αρκετά χρόνια μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού θεάτρου, λέγοντας πως «υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο, πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση, να μη σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό.  Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments