Αθλητισμός

Χάνει τον Χουάνκαρ για τρεις αγώνες ο Παναθηναϊκό – Ασκεί έφεση το Τριφύλλι

Χάνει τον Χουάνκαρ για τρεις αγώνες ο Παναθηναϊκό – Ασκεί έφεση το Τριφύλλι
Η αποβολή του Χουάνκαρ με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (10/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε κι άλλες «συνέπειες» για τον Ισπανό μπακ του «τριφυλλιού»

Η αποβολή του Χουάνκαρ με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (10/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε κι άλλες «συνέπειες» για τον Ισπανό μπακ του «τριφυλλιού».

Ο Ούγγρος διαιτητής, Ίστβαν Βαντ, έγραψε στο φύλλο αγώνος πως υπήρξε «χτύπημα εκτός φάσης» του Χουάνκαρ προς τον Περέα και, με βάση τα αναγραφόμενα, η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον 32χρονο αριστερό μπακ.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα ασκήσει άμεσα έφεση για να «πέσει» η τιμωρία του Χουάνκαρ, ενώ σύντομα θα υπάρξει και πιο αναλυτική τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Εάν η ποινή του Ισπανού αμυντικού μείνει ως έχει (3 αγωνιστικές) θα χάσει, πέραν του κυριακάτικου (17/4, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, και τους αγώνες του Παναθηναϊκού κόντρα σε Άρη (6η αγωνιστική, εντός έδρας) και ΑΕΚ (7η αγωνιστική, εκτός έδρας).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments