Lifestyle

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Δίνει την παράσταση της ζωής της στο δικαστήριο»

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Δίνει την παράσταση της ζωής της στο δικαστήριο»

Πηγή Φωτογραφίας: Guest of a Guest

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Επινόησε έναν ρόλο για τον εαυτό της ως θύμα»

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ χαρακτήρισαν την Άμπερ Χερντ στην δικαστική αίθουσα «ψεύτρα» και «εμμονική» με την εικόνα της. Η υπόθεση κινήθηκε μετά από άρθρο της Heard στο οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Όμως οι δικηγόροι της Χερντ ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ την έφερε στο δικαστήριο απλώς για να «την καταστρέψει». Ο 58χρονος Ντεπ αρνήθηκε οποιαδήποτε κακοποίηση και μήνυσε την πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια (38 εκατομμύρια λίρες).

Η κ. Χερντ με τη σειρά της, τον μήνυσε με ανταγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Ορδές θαυμαστών είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο της Βιρτζίνια για τη δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως και επτά εβδομάδες.

Επίμαχο στη δίκη είναι το άρθρο γνώμης της κυρίας Χερντ το 2018 στην Washington Post, που περιγράφει τον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση». Ο κ. Ντεπ λέει ότι το άρθρο – που δεν τον αναφέρει ονομαστικά – είναι συκοφαντικό και κατέστρεψε τη λαμπερη καριέρα του.

Ξεκινώντας στη δίκη η Camille Vasquez, δικηγόρος του Depp, είπε στους ενόρκους ότι η κυρία Heard ήταν ο κύριος επιτιθέμενος σε όλη τη σχέση.

Η κυρία Χερντ επινόησε έναν ρόλο για τον εαυτό της ως θύμα, είπε η ο δικηγόρος όταν ο Ντεπ της ζήτησε διαζύγιο σε μια προσπάθεια «να αποφύγει την ταπείνωση».

«Έχει εμμονή με τη δημόσια εικόνα της», είπε. «Ζει και αναπνέει χρόνια τώρα για αυτόν τον ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει την παράσταση της ζωής της».

Αντίθετα, οι δικηγόροι της κυρίας Χερντ ισχυρίστηκαν ότι η ηθοποιός είχε υποστεί συναισθηματική, λεκτική και σωματική παρενόχληση στα χέρια του κ. Ντεπ.

Ο κ. Ντεπ θέλει να «την στοιχειώσει, να καταστρέψει την καριέρα της», είπε ο δικηγόρος Μπεν Ρότενμπορν.

Η Κρίστι Ντεμπρόφσκι, η μεγαλύτερη αδερφή του Ντεπ, ήταν πρώτη στο βήμα του μάρτυρα. Απαντώντας σε ερωτήσεις του δικηγόρου του Ντεπ, η κ. Ντεμπρόφσκι περιέγραψε μια ασταθή παιδική ηλικία, που διαμορφώθηκε από την κακοποίηση της μητέρας τους.

“Η μαμά το έκανε, θα ούρλιαζε, θα φώναζε. Χτυπούσε [τον μπαμπά], τον φώναζε με άσχημα επίθετα”, είπε η κ. Dembrowski. Ο κύριος Ντεπ δεν αντέδρασε ποτέ, είπε.

Η κυρία Dembrowski περιέγραψε τον διάσημο αδερφό της ως έναν ευγενικό και στοργικό αδερφό, γιο και πατέρα στα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με την κ. Dembrowski, η συμπεριφορά του αδελφού της άλλαξε όταν έμπλεξε με την κα Χερντ. «Φαινόταν πιο λυπημένος», είπε.

Η κυρία Χερντ έβριζε συχνά τον Ντεπ, είπε η Ντεμπρόφσκι, θυμίζοντας μια περίπτωση που ο Ντιορ ήθελε να προσλάβει τον Ντεπ για μια διαφημιστική καμπάνια.

“Η κυρία Χερντ είπε: “Dior, γιατί ο Dior θέλει να κάνει δουλειές μαζί σου; Δεν έχεις στυλ… Τον αποκάλεσε γέρο χοντρό”, είπε η κ. Dembrowski.

Η αδερφή του Ντεπ είπε στους ενόρκους ότι ήταν «συντετριμμένη» από τα νέα ότι ο Ντεπ θα παντρευόταν την κυρία Χερντ και φοβόταν ότι η σχέση του αδερφού της αντικατοπτρίζει τη σχέση των γονιών τους.

«Αν είμαι ειλικρινής, συζήτησα να πάω [στον γάμο]», είπε. «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα εμφανιστώ ούτως ή άλλως, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ, ειλικρινά, ότι ο μικρός μου αδερφός ήξερε ότι θα ήμουν εκεί ό,τι κι αν γινόταν».

Η κ. Dembrowski είναι η πρώτη από τους 120 περίπου μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν στη Βιρτζίνια τις επόμενες εβδομάδες, βοηθώντας να σκιαγραφηθούν ανταγωνιστικές αναφορές για τη σχέση του κ. Ντεπ και της κυρίας Χερντ.

Την Κυριακή, ενόψει της δίκης, η κυρία Χερντ δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram, γράφοντας ότι «διατήρησε πάντα την αγάπη για τον Τζόνι».

«Μου φέρνει μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο», είπε.

Οι δικηγόροι της Χερντ υποστηρίζουν ότι ο Ντεπ έκοψε το δάχτυλό του σε κατάσταση μέθης.

«Τα λόγια έχουν σημασία!»

Ο Τζόνι Ντεπ κάθισε σιωπηλός, παρακολουθώντας προσεκτικά τις παρουσιάσεις των δικηγόρων στην κριτική επιτροπή των 11. Η Άμπερ Χερντ, απαθής, προσεκτική, εμφανιζόταν περιστασιακά να κρατά σημειώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments