Lifestyle

Olivier Rousteing: Το ηχυρό μήνυμα που στέλνει στον Emmanuel Macron

Olivier Rousteing: Το ηχυρό μήνυμα που στέλνει στον Emmanuel Macron

Πηγή Φωτογραφίας: TooFab's

Olivier Rousteing: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain θέλει να δει ξανά πρόεδρο της Γαλλίας τον Emmanuel Macron

Με τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία να δίνει το προβάδισμα στον Emmanuel Macron, πολλοί ήταν οι Γάλλοι πολίτες που αποφάσισαν να εκφράσουν δημόσια την υποστήριξή τους προς τον Πρόεδρο, εξαιτίας της μικρής διαφοράς του από την αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος, Marine Le Pen. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Olivier Rousteing, ο οποίος δημοσιεύσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Γάλλος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain δεν μπορούσε να μην πάρει θέση μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να υποστηρίξει τον Macron λίγο πριν από τον δεύτερο κύκλο των εκλογών.

View this post on Instagram

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

“100 χρόνια πριν η Ευρώπη βίωσε ένα κύμα εθνικιστικού εξτρεμισμού που μας οδήγησε στα τραγικά γεγονότα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτός ο επικίνδυνος άνεμος αρχίζει να φυσάει ξανά στην Ευρώπη. Ας σταματήσουμε αυτό τον άνεμο προτού ξεσπάσει καταιγίδα. Ο κόσμος που ζούμε είναι ένας κόσμος φτιαγμένος από αβεβαιότητες και φόβο. Φόβο για το τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές, φόβο για το αβέβαιο αύριο. Μάθαμε τα τελευταία χρόνια πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο του κόσμου μας, όταν ξυπνάμε στα σπίτια μας, πολλοί στον κόσμο ξυπνούν αβέβαιοι για το πώς θα είναι οι ζωές τους. Έχουμε πολύ πρόσφατα παραδείγματα που μας φέρνουν πίσω στο τι νομίζαμε πως ήταν ένα επαναστατικό παρελθόν.

Ξέρουμε πως οι χειρότερες στιγμές στην ιστορία επαναλαμβάνονται στην αρχή ενός μη ελεγχόμενο φόβου, μία επιθυμία για αλλαγή οδηγημένη από ριζικές, ακραίες ψήφους που φέρνουν μία χώρα στο να κυβερνάται από το χάος. Σε αυτές τις στιγμές της αβεβαιότητας, το λυκόφως δημιουργείται προωθώντας το μίσος, δυναμώνοντας τους φόβους, παίζοντας με την αβεβαιότητα του μέλλοντος, καλωσορίζοντας το μίσος σε άλλους. Η πολιτική είναι η ελεύθερη επιλογή όλων, όμως σήμερα περισσότερο από ποτέ ας μείνουμε ενωμένοι απέναντι στο μίσος, στον εξτρεμισμό και ας ψηφίσουμε για ένα μέλλον ενότητας και σεβασμού”, έγραψε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής κάτω στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Ειδικότερα, η φωτογραφία του Rousteing απεικόνιζε τον Emmanuel Macron για τον οποίο δήλωσε, “αυτή η φωτογραφία είναι το πορτρέτο του άνδρα, ο οποίος εύχομαι να είναι ο Πρόεδρος για τα επόμενα χρόνια. Ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη χώρα στη δόξα και στην απουσία του φόβου. Δεν βρίσκομαι εδώ για να επιβάλλω την πολιτική επιλογή μου, αλλά για να σας υπενθυμίσω πως η ενότητα είναι δύναμη, όχι διαχωρισμός. Δεν θέλω να ζω σε μία χώρα που κυβερνάται από εξτρεμιστές”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments