Αθλητισμός

Σβάρτσμαν – Τσιτσιπάς 1-2: Η ανατροπή της χρονιάς και πρόκριση στους «4» του Monte Carlo Masters

Σβάρτσμαν – Τσιτσιπάς 1-2: Η ανατροπή της χρονιάς και πρόκριση στους «4» του Monte Carlo Masters

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Σε μία αναμέτρηση - θρίλερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε επική ανατροπή στο τρίτο σετ (βρέθηκε πίσω με 4-0) επί του Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Open στο Μόντε Κάρλο. \

Πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 απέναντι στον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προηγήθηκε 5-2 στο δεύτερο σετ, τελικά όμως το έχασε με 7-6 στο τάι μπρέικ. Στο τρίτο σετ ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε πίσω 4-0 αλλά πήρε 6 συνεχόμενα γκέιμς και κέρδισε τελικά με 6-4.

Στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Σαββάτου (θα προηγηθεί αυτός ανάμεσα στον Νταβίντοβιτς Φοκίνα και στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με ώρα έναρξης όχι νωρίτερα από τις 14:00)ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ΄ αντιμετωπίσει το νο2 του ταμπλό και νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος νωρίτερα είχε “επιβιώσει” σε έναν ακόμη συγκλονιστικό αγώνα απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ με 2-1 σετ.

Ο 23χρονος πρωταθλητής έφτασε μία ανάσα από έναν οδυνηρό -με βάση την εξέλιξη του ματς- αποκλεισμό από το 1000άρι τουρνουά της ATP, αλλά στο φινάλε έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα κι ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση.

Δείτε τα highlights του συγκλονιστικού αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments