Ελλάδα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα – Λέων: «Οι αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας δείχνουν ασφυξία»

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα – Λέων: «Οι αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας δείχνουν ασφυξία»

Πηγή Φωτογραφίας: 15minutes.gr

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα – Λέων: Ο Ιατροδικαστής δείχνει με ένα σκίτσο «πως δολοφονήθηκε» η Μαλένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις  για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από την ζωή οι μικρές Ίριδα και Μαλένα στην Πάτρα. Μια ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Λέων μας βάζει σε σκέψεις καθώς περιγράφει με ποιον τρόπο να δολοφονήθηκε η μικρή Μαλένα.

Όπως γράφει ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στο twitter: «Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη, εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών, ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

Δεν υπάρχει λάθος, στη Τζωρτζίνα δόθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ξεκάθαρο εύρημα, της κεταμίνης. Η ποσότητα που έχει βρεθεί, αλλά και το χρονικό διάστημα στο οποίο προσδιορίζεται ότι έχει δοθεί, δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο να πρόκειται περί αμέλειας, περί λάθους σας το λέω ως ιατροδικαστής. Έχει δοθεί μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης από κάποιο τρίτο άτομο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments