Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ρεβυθούσα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ρεβυθούσα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ενημερωθεί για το σχέδιο εγκατάστασης μίας επιπλέον πλωτής δεξαμενής 150.000 κυβικών μέτρων, με στόχο τη θωράκιση της χώρας στο ενδεχόμενο διακοπής τροφοδοσίας από τη Ρωσία

Στις 09:30 σήμερα το πρωί θα μεταβεί ο Πρωθυπουργός στις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο νησί της Ρεβυθούσας. Θα ενημερωθεί για το σχέδιο εγκατάστασης μίας επιπλέον πλωτής δεξαμενής 150.000 κυβικών μέτρων, με στόχο τη θωράκιση της χώρας στο ενδεχόμενο διακοπής τροφοδοσίας από τη Ρωσία, ενώ αναμένεται να στείλει νέο μήνυμα στην Ευρώπη. Στις 10:30 θα επισκεφθεί τη Σαλαμίνα όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο και με φορείς του νησιού.

“Σήμα” Μητσοτάκη για έρευνες σε 6 περιοχές

Το σήμα της επιτάχυνσης του ερευνητικού προγράμματος για υδρογονάνθρακες νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης καθώς επίσης στο Ιόνιο, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίς το πρωί της προηγούμενης Τρίτης, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων, όπου συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας για την έναρξη ερευνών για την αξιοποίηση εγχώριων κοιτασμάτων φυσικού αερίου.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αναβάθμιση των projects για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε έργα εθνικής σημασίας, θέτοντας ως στόχο την αποσαφήνιση της εικόνας για την ύπαρξη πιθανών κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ελλάδα έως το τέλος του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments