Focus

Η δημοσιογράφος φίλη της Heard αποβλήθηκε από την αίθουσα μετά από εντολή από τη δικαστή

Η δημοσιογράφος φίλη της Heard αποβλήθηκε από την αίθουσα μετά από εντολή από τη δικαστή

Πηγή Φωτογραφίας: Tom + Lorenzo

Η δίκη ανάμεσα στον Johnny Depp και την πρώην σύζυγό του, Amber Heard βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πόλεμος μεταξύ των Johnny Depp και Amber Heard δεν έχει τελειωμό, αφού οι πρώην σύζυγοι ξεκίνησαν μόλις έναν νέο γύρο δικαστικού αγώνα. Ύστερα από το διαζύγιο και των συμβιβασμό στον οποίο συμφώνησαν και οι δύο, ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε, μηνύοντας την Heard για συκοφαντική δυσφήμιση, εξαιτίας ενός άρθρου της ηθοποιού και των κατηγοριών εναντίον του Depp.

Ειδικότερα, το 2018 η Heard είχε γράψει ένα άρθρο, δηλώνοντας πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, χωρίς να κατονομάζει τον ηθοποιό. Δεδομένου αυτού και σε συνδυασμό με τις “ψεύτικες” κατηγορίες – όπως εξηγούν οι δικηγόροι του Depp – που η Heard ανέφερε στο δικαστήριο, η φήμη του πρώην συζύγου της επλήγη ανεπανόρθωτα. Ο ίδιος απολύθηκε από σημαντικές δουλειές, ενώ χρειάστηκε να απομακρυνθεί από όλους και απ’όλα. Συνεπώς, για εκείνον το να τη μηνύσει για 50 εκατομμύρια δολάρια ήταν ο μόνος τρόπος να συνεχίσει.

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Με τη δικαστική διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δύο πλευρές εξακολουθούν να παρουσιάζουν τους μάρτυρές τους, προκειμένου η δικαστής Penney S. Azcarate να φτάσει σε ένα συμπέρασμα. Όπως αναφέρει η PageSix, η φίλη της Heard και δημοσιογράφος, Eve Barlow, που βρίσκεται στο πλευρό της συνέχεια τα τελευταία χρόνια, αποβλήθηκε από την αίθουσα μετά από εντολή από τη δικαστή.

Ειδικότερα, η Barlow, που φερόταν σαν να βρίσκεται στη νομική ομάδα της φίλης της, καθόταν στην πρώτη σειρά και έδινε πληροφορίες για τη δίκη διαδικτυακά, κάνοντας παράλληλα αναρτήσεις στο Twitter, κάτι που απαγορεύεται για τους νομικούς συμβούλους. Όλα ξεκίνησαν όταν η Barlow ζήτησε από τον συνήγορο της Heard να δείξουν στη δικαστή πως η Gina Deuters, η οποία ήταν μάρτυρας υπέρ του Depp, δεν θα έπρεπε να καταθέτει και ο λόγος ήταν γιατί δεν είναι αντικειμενική.

Πιο αναλυτικά, η Barlow ανέφερε πως υπήρχαν αναρτήσεις της Deuters, οι οποίες αποτελούσαν στιγμιότυπα από την τωρινή δίκη. Και όσο κι αν εν τέλει διαπιστώθηκε πως οι αναρτήσεις περιείχαν κομμάτια από τη δίκη του 2021 και όχι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Deuters αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως έχει παρακολουθήσει βίντεο από την τωρινή δίκη πριν από την κατάθεσή της. Επομένως, η δικαστής δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την κατάθεση της μάρτυρος, η οποία δεν λήφθηκε υπόψη στο αρχείο.

View this post on Instagram

A post shared by photoshopceleb (@oneditme)

Από την άλλη, οι δικηγόροι του Depp δεν μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και πέρασαν στην αντεπίθεση, ζητώντας από το δικαστήριο να αποβάλλει τη Barlow από την αίθουσα για όσο κρατήσει ο δικαστικός αγώνας, κάτι που η δικαστής ενέκρινε.

“Η Amber είχε την καλύτερη της φίλη να κάθεται μπροστά και κεντρικά με τη νομική της ομάδα στη δίκη, κάνοντας live tweet αναρτήσεις, στέλνοντας μηνύματα και αναρτώντας πληροφορίες. Η Eve Barlow φαίνεται να νόμιζε πως ήταν μέρος της ομάδας της Amber. Οι δικηγόροι του Depp ανέχτηκαν αρκετά και την απέβαλαν από την αίθουσα”, δήλωσε πηγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments