Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λαμία
Σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τη Λαμία στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (19:00)

Σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τη Λαμία στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (19:00), στην πρεμιέρα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση τους στο ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουν από το πρώτο κιόλας ματς να αποδείξουν πως είναι το φαβορί και να εξασφαλίσουν από νωρίς την παρουσία τους σε τελικό, για πρώτη φορά μετά το 2014.

Ο Σέρβος κόουτς του Τριφυλλιού, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Στα θετικά για τον ίδιο το ότι θα έχει πάλι στην διάθεση του τον Χουάνκαρ, καθώς η έφεση που είχε κατατεθεί για την ποινή των τριών αγωνιστικών έγινε αποδεκτή, με την τιμωρία του να πέφτει στη μία αγωνιστική.

Στον αντίποδα οι «κυανόλευκοι» του Τζιανλούκα Φέστα, οι  οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να καταφέρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, να δώσουν το παρών στον τελικό του Κυπέλλου. Εκτός πλάνων του Ιταλού τεχνικού έχουν τεθεί ο τραυματίας Αντέτζο και οι Αραμπούλι, Μαρτίνεθ, Βέλλιο που έμειναν εκτός αποστολής, σ΄αντίθεση με τον Ρόμανιτς που συμπεριλήφθηκε σ΄αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments