Lifestyle

Gwyneth Paltrow: Η γυμνή φωτογραφία που βρήκαν στο κινητό της τα παιδιά της και σοκαρίστηκαν

Gwyneth Paltrow: Η γυμνή φωτογραφία που βρήκαν στο κινητό της τα παιδιά της και σοκαρίστηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Shape Magazine

Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός και ιδρύτρια της Goop μοιράστηκε ένα περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Όσο κι αν η Gwyneth Paltrow είναι περισσότερο φίλη με τα παιδιά της παρά μητέρα τους  κάνοντας ανοιχτές συζητήσεις για το σεξ και ό,τι άλλο τούς απασχολεί, αυτό δεν σημαίνει πως είναι σε θέση να διαχειριστούν γυμνές φωτογραφίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποια στιγμή ο 16χρονος Moses και η 17χρονη Apple πήραν στα χέρια τους το κινητό της μητέρας τους, βλέποντας τη φωτογραφία κλειδώματος που είχε βάλει η ηθοποιός. Όπως έγραψε η Patrow στο newsletter των φαν της, “η φωτογραφία που είχα ήταν μία του Brad (του συζύγου της) χωρίς την μπλούζα του. Και τα παιδιά μου τραυματίστηκαν τόσο που πήραν το κινητό μου και έβγαλαν μία selfie”.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, τα παιδιά της δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν αυτό που είδαν, αποφασίζοντας να βγάλουν μία νέα φωτογραφία και να την αντικαταστήσουν με μία δική τους, την οποία φυσικά η Paltrow μοιράστηκε με το κοινό της.

Ωστόσο, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, τα παιδιά της είναι πολύ άνετα με τα περίεργα εργαλεία και προϊόντα που προτείνει στο κοινό της Goop, καθώς δίνει σε γυναίκες και άντρες την ώθηση να νιώθουν μεγαλύτερη ενδυνάμωση. Για παράδειγμα, αν και στην αρχή ο Moses ντρεπόταν για το γεγονός πως η μητέρα του πουλούσε μέσω της ιστοσελίδας της δονητές, εν τέλει κατάλαβε πως αυτό ήταν κάτι θετικό.

“Ο γιος μου για την ακρίβεια μού είπε πρόσφατα, που είναι πολύ ευαίσθητος, ένα υπέροχο παιδί, πως: ξέρεις στην αρχή ντρεπόμουν που πουλούσες δονητές. Όμως τώρα βλέπω πως είναι στην πραγματικότητα σπουδαίο γιατί επιτρέπεις στους ανθρώπους που πιστεύουν πως είναι ντροπιαστικό ότι δεν είναι”, είχε δηλώσει η Paltrow πριν από λίγο καιρό.

Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο με τον frontman των Coldplay, Chris Martin, έχει μία άριστη σχέση μαζί του, σχεδόν αδελφική πλέον, όπως και με τη νέα του σύντροφο και ηθοποιό, Dakota Johnson. Συνεπώς, είναι μία μεγάλη και αγαπημένη σύγχρονη οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments