Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Θα πέσουν… κορμιά για το βήμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Θα πέσουν… κορμιά για το βήμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος [19:30 Cosmote Sport 1]

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος [19:30 Cosmote Sport 1] , με τους δύο μονομάχους να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού.

Οι δυο σύλλογοι έρχονται από εκτός έδρας ήττες σε ντέρμπι και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), οι «ασπρόμαυροι» από τον Άρη και οι «ερυθρόλευκοι» από τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί και την κούραση, σωματική και πνευματική, που της άφησε η πορεία ως τα προημιτελικά του Conference League και θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς χωρίς τον Βιεϊρίνια που τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, τον επίσης τραυματία Ελ Καντουρί, αλλά και τον Μιχαηλίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Αυτή του Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, ευελπιστεί να πάρει ρεβάνς για τον περυσινό χαμένο τελικό, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το νταμπλ.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα αγωνιστεί χωρίς τους Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνη και Βαλμπουενά οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα ετοιμότητας και τραυματισμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments