Διεθνή

Ο «μποξέρ» Μακρόν

Ο «μποξέρ» Μακρόν

Πηγή Φωτογραφίας: rtl

Κατά την επίσκεψή του σε αθλητικό κέντρο, ο Μακρόν έβαλε γάντια του μποξ και «αντάλλαξε» κάποια χτυπήματα με ερασιτέχνη πυγμάχο

Στην περιοχή του Σεν-Σεν-Ντενί όπου ο αριστερός Ζαν Λικ Μπελανσόν έλαβε περίπου το 60% στον πρώτο γύρο των εκλογών, περιόδευσε ο Γάλλος πρόεδρος στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας τους.

Κατά την επίσκεψή του σε αθλητικό κέντρο της περιοχής, ο Μακρόν έβαλε γάντια του μποξ και «αντάλλαξε» κάποια χτυπήματα με τον ερασιτέχνη πυγμάχο Ζαν- Ντενί Νζαραμπά.

Πάντως, ο 23χρονος περιορίστηκε να προστατεύει το πρόσωπό του ή να προσπαθεί να αποφύγει τα «χτυπήματα» του Γάλλου προέδρου και δεν επιχείρησε ο ίδιος κάποια κίνηση εναντίον του.

Ο Μακρόν συχνά προπονείται στο μποξ με τους σωματοφύλακές του, σύμφωνα με δημοσιογράφους του BFMTV.

«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», δήλωσε ο ηγέτης της Γαλλίας ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να φανεί υπεύθυνος.

«Σε σχέση με τις τελευταίες ώρες και τις ρωσικές δηλώσεις και τις δοκιμές, καλώ τη Ρωσία και τον πρόεδρο Πούτιν ως δύναμη που διαθέτει (πυρηνικά όπλα) και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, να παραμείνει μια υπεύθυνη δύναμη και να μην ενδώσει σε καμιά μορφή πρόκλησης», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι αν επανεκλεγεί θα τηλεφωνήσει στον Ρώσο ομόλογό του την επόμενη εβδομάδα.

«Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και ενωμένοι ως Ευρωπαίοι, ενωμένοι ως σύμμαχοι, να συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο μαζί με όλες τις δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών μη ευρωπαϊκών, και στους κόλπους των Ηνωμένων Εθνών, να στείλουμε πολύ σαφή μηνύματα όσον αφορά τη Ρωσία», τόνισε ακόμη.

«Δεν χρειάζεται καμιά κλιμάκωση. Εμείς, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την εκεχειρία και την ειρήνη, αλλά δεν πρέπει να ενδώσουμε σε καμία απόπειρα κλιμάκωσης, κυρίως εκ μέρους της Ρωσίας», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments