Focus

Amber Heard: Η μοιραία γοητεία της που σε παρασέρνει

Amber Heard: Η μοιραία γοητεία της που σε παρασέρνει

Πηγή Φωτογραφίας: Jetset Magazine

Amber Heard: Θωρείται ένα sex symbol του 21ου αιώνα,

Ίσως ακούγεται εύκολο, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις με λόγια κάτι που αγγίζει την τελειότητα. Πριν από ακριβώς 36 χρόνια ερχόταν στη ζωή η γυναίκα που άλλαξε όλα τα δεδομένα της αμερικανικής ομορφιάς, δίνοντας νέο ορισμό στην έννοια της southern belle. Η γεννημένη στο Τέξας Amber Heard πήρε δικαιωματικά τα σκήπτρα από την προκάτοχό της Kim Basinger, εκπέμποντας μία επικίνδυνη γοητεία σε συνδυασμό με μία σεξουαλικότητα που ξυπνά τα πιο κρυφά ένστικτα. Όχι άδικα, θεωρείται ένα sex symbol του 21ου αιώνα, στα αντρικά μάτια όμως είναι πρώτα και πάνω από όλα η απόλυτη ξανθιά φαντασίωση του σήμερα.

Η πρώην σύντροφος του Johnny Depp δεν είναι το κορίτσι που έχεις συνηθίσει: ελεύθερο πνεύμα που τρομάζει, βλέμμα ικανό να σκανδαλίσει και τον πλέον θεοσεβούμενο ιεροκήρυκα, σεξουαλικότητα που ξεχειλίζει σε κάθε της κίνηση.

Άλλοτε αθώα, άλλοτε προκλητική κι άλλοτε πολύ απλά ο εαυτός της δε σταματά ποτέ να αγγίζει με επικίνδυνα όρια· είτε ποζάρει στο κόκκινο χαλί, είτε μπροστά από τις κινηματογραφικές κάμερες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments