Lifestyle

Κώστας Καζάκος: Αποχωρεί από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» για λόγους υγείας

Κώστας Καζάκος: Αποχωρεί από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» για λόγους υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr- GLANCE

Κώστας Καζάκος: Στη θέση του θα αντικατασταθεί από τον Νικήτα Τσακίρογλου.

Φόρο τιμής στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 113 χρόνια από τη γέννηση της Διδώς Σωτηρίου, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά από την Παρασκευή 29 Απριλίου θα παρουσιάζει την παράσταση «Ματωμένα Χώματα».

Το εμβληματικό έργο της νεοελληνικής λογοτεχνίας, που αγαπήθηκε και ταυτίστηκε  από γενιές και γενιές Ελλήνων, μεταφέρεται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, με έναν θίασο από εμβληματικούς ηθοποιούς.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν και ο Κώστας Καζάκος, όμως για λόγους υγείας δεν θα εμφανισθεί στη σκηνή.

Λίγο πριν την πρεμιέρα ο ηθοποιός αποχώρησε για λόγους υγείας, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης.

Αντικαταστάτης του Κώστα Καζάκου θα είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου, όπως μας ενημέρωσε η ίδια ανάρτηση.

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή. Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου. Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments