Lifestyle

Γιάννης Βογιατζής: “Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου”

Γιάννης Βογιατζής: “Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου”

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

Γιάννης Βογιατζής: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή στην συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τεράστια καλλιτεχνική του πορεία και το στήριγμά του στη ζωή, που ήταν η σύζυγός του.

«Πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου. Έκανα την ίδια ημέρα πρόβα και παράσταση. Ήξερα ότι αυτό ήθελε για εμένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα.» είπε ο Γιάννης Βογιατζής.

«Τώρα πια που είμαι σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη την αγάπη μου και το σεβασμό στο όνομά της γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες και θα είμαι ευτυχής να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Εγώ όμως μία γνώρισα και μία λάτρεψα» δήλωσε ο Γιάννης Βογιατζής.

Δείτε το βίντεο

Γιάννης Βογιατζής: «Ο πατέρας μου με αρνήθηκε σαν ηθοποιό»

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε ακόμη και για τη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος, όπως είπε, τον αρνήθηκε σαν ηθοποιό. «Ο πατέρας μου άργησε πολλά χρόνια να έρθει να με δει στο θέατρο. Με αρνήθηκε σαν ηθοποιό. Ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Τον ρώταγαν και για τον εξάδελφό μου, τον Γιάννη Βογιατζή και αρνείτο ότι είχε σχέση και με τους δύο. Ο Γιάννης ήταν ανιψιός και πνευματικός του γιος αφού τον είχε βαφτίσει και είχε παντρέψει τον πατέρα του. Εγώ όταν βρισκόμουν στην Αθήνα στο σπίτι του κοιμόμουν. Τι ωραία τραγουδούσε ο θείος μου ο Χρήστος και η μητέρα του, η θεία μου η Νίκη!»

Ο Γιάννης Βογιατζής σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Την παλιά εποχή, ήταν κάτι πολύ κακό να τραγουδάς και να παίζεις θέατρο εξαιτίας των μπουλουκιών που πηγαίναν στην επαρχία και ξελόγιαζαν τους άντρες και τις γυναίκες. Δεν είχαν καλή φήμη οι ηθοποιοί. Η γιαγιά μου όταν της είπαν να ακούσει τον εγγονό της να τραγουδάει έβαλε τα ραδιόφωνα σε κασέλες και δεν τα έβγαλε ποτέ».

Γιάννης Βογιατζής: Η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να πολιτευτεί

Ο Γιάννης Βογιατζής είχε δεχθεί πρόταση από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να πολιτευτεί και αναφέρθηκε στον κορωνοϊό. «Η αλήθεια δεν σώζει μόνο τους ηθοποιούς. Σώζει και τους πολιτικούς. Ήμασταν σε δεξίωση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μου έκανε πρόταση να γίνω βουλευτής. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να γίνω βουλευτής γιατί ο βουλευτής θα αναγκαστεί να πει και ψέματα» ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

Και συνέχισε: «Τότε μου είπε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: “Γιατί όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα;”. Εγώ του απάντησα “όλοι μπορεί να λένε ψέματα εκτός από εσάς κ. Πρόεδρε” και μου λέει “Τι λες; θα σε… σφάξω”. Το αισθάνομαι αυτό. Όμως αν ο πολιτικός πει τελείως την αλήθεια θα ξαναβγεί βουλευτής; Αυτές οι σκέψεις μου ξαναήρθαν στο μυαλό τώρα με τον κορονοϊό. Ακούς τους αρνητές που δεν έχουν κάνει σπουδές και από μόνοι τους λένε δεν υπάρχει ο ιός. Δηλαδή φτάνει στα έγκατα της βλακείας. Παρακάτω δεν φτάνει η βλακεία» ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

«Ρώτησα έναν αρνητή “εσύ που μιλάς έτσι τι είσαι; Γιατρός; Λοιμωξιολόγος; Φαρμακοποιός; Έστω βιοχημικός;” Και μου απάντησε “Έχω ένα περίπτερο στην Ομόνοια”. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Δυστυχώς, σε όλη την ανθρωπότητα πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι επειδή δεν τολμούν να πιστέψουν την αλήθεια», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments