Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος: «Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με τα προσωπικά μου»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με τα προσωπικά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Hit-Channel.com

Νίκος Οικονομόπουλος: Όσα είπε για την προσωπική του ζωή

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” “τσάκωσαν” τον Νίκο Οικονομόπουλο κατά την επιστροφή του από τη Μύκονο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δέχτηκε ερωτήσεις και για την προσωπική του ζωή, για την οποία σπάνια μιλάει δημοσίως

Ο ίδιος λοιπόν, αφότου έστειλε τις ευχές του, είπε: “Τώρα έχουμε μαγαζί, συνεχίζουμε, ευχαριστώ πολύ. Δεν το συνηθίζω να μιλάω όταν βλέπω μικρόφωνο. Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή”.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official)

Αρκετές ήταν οι επώνυμες κυρίες που έχουν περάσει από την αγκαλιά του γοητευτικού Νίκου Οικονομόπουλου

Η πρώτη ήταν η Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha. Μία άλλη σοβαρή σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν με το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, που φέρεται να έληξε το 2019 με άκρως επεισοδιακό τρόπο.Ακολούθησε ένας μεγάλος έρωτας με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα. Ήταν ζευγάρι το 2014 και η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο. Φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Παράλληλα, από τη ζωή του έχουν περάσει η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ και η πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου. Φήμες τον ήθελαν ζευγάρι και με την πρώην Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά, ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments