Ελλάδα

Ελληνικό: Έκλεψαν από οικοδομή 100 κιλά χαλκό

Ελληνικό: Έκλεψαν από οικοδομή 100 κιλά χαλκό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Astynomia, Eurokinissi

Ελληνικό: Δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 33 ετών, συνελήφθησαν σήμερα [2/5] τα ξημερώματα, καθώς κατηγορούνται για κλοπή 100 κιλών χαλκού

Δύο άνδρες 31 και 33 ετών, συνελήφθησαν σήμερα [2/5] τα ξημερώματα στο Ελληνικό από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς κατηγορούνται για κλοπή 100 κιλών χαλκού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι νωρίτερα μπήκαν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στο Ελληνικό και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή, τους εντόπισαν με τον κλεμμένο χαλκό, ενώ αμέσως μετά τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπου και συνελήφθησαν.

Τα δύο άτομα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το γλέντι έφερε… συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις άνδρες κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Ζεφυρίου, μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας από γλέντι, μετέβησαν στο σημείο όπου αντιλήφθηκαν συνεχόμενους πυροβολισμούς.

Άμεσα και παρά την αντίδρασή τους, ακινητοποίησαν τρεις από τους εμπλεκόμενους στο ανωτέρω περιστατικό και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι κρότου και 7 κάλυκες.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα από ύψος 20 μέτρων – Τρεις τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αιαντείου στη Σαλαμίνας, όταν Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 37χρονη εκτράπηκε της πορείας του και κατακρημνίστηκε από ύψος περίπου 20 μέτρων καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 37χρονης και των δυο ανήλικων ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Ειδικότερα, οι τρεις επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, ενώ το ανωτέρω Ε.Ι.Χ. όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments