Ελλάδα

Λαμία: Έρευνα με εντολή εισαγγελέα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Λαμία: Έρευνα με εντολή εισαγγελέα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Ο 29χρονος εμφανίστηκε στον αγώνα με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή - Σε ανακοίνωσή της η ομάδα δηλώνει πως ο νεαρός είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του 29χρονου ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια του γηπέδου του Νέου Κρικέλλου, στη Λαμία.

Όπως διαπιστώθηκε, ο άτυχος νεαρός, ο οποίος νωρίτερα είχε μπει στον αγώνα Β’ κατηγορίας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, φαίνεται να συμμετείχε με το δελτίο άλλου αθλητή, όπως αποκάλυψε ο Alpha.

Με εντολή εισαγγελέα, η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από την ζωή ο 29χρονος, αλλά και λόγω της ανακολουθίας που υπάρχει στην υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας ο άτυχος 29χρονος ” μπήκε στο 48′. Φόρεσε τη φανέλα και μπήκε μέσα με ένα όνομα ο οποίος δεν ήταν ούτε καν στο γήπεδο!”.

Ο πρόεδρος της ομάδας ανέφερε πως ο άτυχος αθλητής είχε κάρτα υγείας (βγαλμένη στις 27.10.2021) αλλά δεν ήταν επισήμως μέλος της, λόγω γραφειοκρατικού κωλύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, σχηματίζεται δικογραφία, αφού ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει το δικό του δελτίο ποδοσφαιριστή. Επίσης, δεν ερευνάται μόνο η ευθύνη του προέδρου της ομάδας, αλλά και του διαιτητή, ο οποίος πρέπει να κάνει ταυτοποίηση του κάθε παίκτη.

Μια ακόμα ανακολουθία που ελέγχεται, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκε και βγήκε -σαν… περαστικός- ο άτυχος αθλητής στην αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ.Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε: Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία. Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας. Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments