Ελλάδα

Τραγωδία στη Λαμία: Ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο

Τραγωδία στη Λαμία: Ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο
Ο 29χρονος αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια όπου και κατέρρευσε λίγο αργότερα - Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν

Πάγωσε το γήπεδο του Νέου Κρικέλλου, στη Λαμία, όταν την ώρα του αγώνα νεαρός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε στα αποδυτήρια, όπου λίγο αργότερα κατέρρευσε, αφήνοντας την τελευταία πνοή του.

Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής σε αγώνα Β’ κατηγορίας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων “Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. περίπου 15 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε.

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε.

Στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας αφήνει πίσω του την έγκυο σύζυγό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments