Ελλάδα

ΜΜΜ: Έτσι κυκλοφορούν τα Μέσα σήμερα Δευτέρα [2/5]

ΜΜΜ: Έτσι κυκλοφορούν τα Μέσα σήμερα Δευτέρα [2/5]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

ΜΜΜ: Τροποποιημένο είναι το πρόγραμμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα Δευτέρα [2/5], μετά την μεταφορά της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Τροποποιημένο είναι το πρόγραμμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα Δευτέρα [2/5], μετά την μεταφορά της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Πιο συγκεκριμένα τα ΜΜΜ (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακός) θα ακολουθήσουν πιο αραιά δρομολόγια και οι κάτοικοι της Αττικής θα πρέπει να έχουν κατανόηση και υπομονή. ΜΜΜ:

Με ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε το επιβατικό κοινό πως σήμερα τα δρομολόγια στις γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό, καθώς και στο Τραμ θα εκτελούνται με πρόγραμμα Κυριακής.

Χθες, 1η του μήνα, μετρό και ηλεκτρικός για 24 ώρες τράβηξαν χειρόφρενο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ Οι γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό δεν λειτούργησαν λόγω της συμμετοχής των σωματείων εργαζομένων στην 24ωρη απεργία.

ΥΠΑ: Περιορισμοί τέλος για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Τέλος οι περιορισμοί, που υπήρχαν για τον κορονοϊό όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μπαίνουν στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, όπως ανακοίνωσε η ΥΠΑ. ΥΠΑ: Περιορισμοί τέλος για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Πιο συγκεκριμένα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τονίζει πως από σήμερα [1/5] και στο εξής όσον αφορά όλες τις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού και εξωτερικού (αφίξεις/αναχωρήσεις) η μόνη υποχρέωση επιβατών και εργαζομένων είναι ότι: στους χώρους προσέλευσης και αναμονής εντός αεροδρομίων, καθώς και κατά τη διάρκεια των αεροπορικών πτήσεων, το προσωπικό και οι επιβάτες υποχρεούνται να φέρουν μάσκα προστασίας.

Οι αλλαγές που γίνονται από την άρση των μέτρων κατά του κορονοιού

Στην… κανονικότητα επιστρέψαμε από χθες [1/5], μιας και τα περισσότερα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον κορονοϊό, αίρονται. Έτσι λοιπόν καταργείται η επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης, για την πρόσβαση σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση και ελέγχεται. Σταθερά καταγράφονται λιγότερα κρούσματα και λιγότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία και η κοινωνία προχωρά σε μια νέα κανονικότητα με περισσότερες ελευθερίες, ακολουθώντας και όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που αίρουν τα μέτρα και αρχίζουν να ζουν φυσιολογικά.

Αναστολή covid pass. Δηλαδή αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για την πρόσβαση σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments