Focus

Bill Murray: Κατηγορείται από γυναίκα συνάδελφο για ανάρμοστη συμπεριφορά

Bill Murray: Κατηγορείται από γυναίκα συνάδελφο για ανάρμοστη συμπεριφορά

Πηγή Φωτογραφίας: NME

Bill Murray: Είχε μια διαφωνία με μια εργαζόμενη στην παραγωγή της νέας του ταινίας και φέρθηκε ανάρμοστα.

Ο Bill Murray είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του που έχει αμέτρητες φορές αναδείξει το ταλέντο του αλλά και το απίστευτο χιούμορ του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήταν ξαφνικό, λοιπόν, για το Hollywood –όταν μια γυναίκα τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην ταινία ‘Being Mortal’. Ο 71χρονος, σύμφωνα με τον ισχυρισμό, είχε μια διαφωνία με μια εργαζόμενη στην παραγωγή της νέας του ταινίας και φέρθηκε ανάρμοστα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες. Τα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Aziz Ansari σταμάτησαν αμέσως, ώστε να διελευκανθεί η υπόθεση και να αποφασιστεί εάν ο ηθοποιός θα επιστρέψει στην ταινία.

Μετά τις καταγγελίες, ο σταρ μίλησε σε εκπομπή του CNBC εξηγώντας πως το περιστατικό ξεκίνησε από “μια διαφορά στις απόψεις” και όπως πρόσθεσε: “Έκανα κάτι που θεώρησα αστείο, αλλά δεν το είδαν έτσι”. Όπως είπε ο Murray “πλέον συζητάμε και προσπαθούμε να τα βρούμε. Νομίζω εκεί είναι το ζήτημα, στο να βρούμε ειρήνη. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες, θαυμάζουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Συμπαθιόμαστε, νομίζω, και εάν δεν μπορούμε να τα πάμε καλά και να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ή να κάνουμε την ταινία. Ήταν κάτι πολύ εκπαιδευτικό για μένα”.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι μετά το περιστατικό, το μόνο που κάνει είναι να το σκέφτεται: “Το συζητάμε. Πιστεύω θα τα βρούμε, είμαι πολύ αισιόδοξος” προσθέτοντας πως “αυτό που θα με έκανε ευτυχισμένο είναι να βάλω τα παπούτσια μου και να επιστρέψω στη δουλειά και να μπορέσουμε να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο και να δουλέψουμε σε μια δουλειά που και οι δύο ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να αποκτήσουμε ικανότητες. Και να κάνουμε κάτι που είναι καλύτερο όχι μόνο για εμάς τους δύο αλλά και για ένα ολόκληρο συνεργείο, τους δημιουργούς και το κινηματογραφικό στούντιο”.

Τι πραγματικά συνέβη

Μετά την καταγγελία, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν tweets αναφερόμενοι σε παλιότερες ανάρμοστες και βίαιες συμπεριφορές του ηθοποιού στα γυρίσματα των ταινιών του. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ένα tweet για μια παλιά διαφωνία που είχε η ηθοποιός Laura Ziskin με τον Murray κατά την οποία την έριξε μέσα σε μια λίμνη: “Ο Bill είχε απειλήσει να με ρίξει και σε ένα πάρκινγκ και έσπασε τα γυαλιά μου” είχε πει τότε η ηθοποιός. Επιπλέον, ο Ben Dreyfuss, γιος του ηθοποιού Richard Dreyfuss έγραψε στο Twitter του: “O Bill Murray είχε εκνευριστεί γιατί ήθελε μια μέρα ρεπό και η Laura είπε όχι και τότε έσπασε τα γυαλιά της. Ο μπαμπάς μου παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του και ο Bill Murray του έριξε ένα τασάκι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments