Διεθνή

Λευκός Οίκος: Παρουσία Μπάιντεν μετά από 2 χρόνια το Δείπνο των Ανταποκριτών

Λευκός Οίκος: Παρουσία Μπάιντεν μετά από 2 χρόνια το Δείπνο των Ανταποκριτών

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

Λευκός Οίκος: Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια έγινε το Δείπνο των Ανταποκριτών παρουσία του Αμερικανού προέδρου.

Ο Λευκός Οίκος το Σάββατο φιλοξένησε το Δείπνο των Ανταποκριτών μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που Αμερικανός Πρόεδρος βρέθηκε στο Δείπνο, καθώς ο πρόεδρος Τραμπ δεν συμμετείχε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ιδρύθηκε το 1914 και διοργανώνει δείπνο σχεδόν κάθε χρόνο από το 1921 για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την αμερικανική προεδρία και η Ένωση συγκεντρώνει χρήματα για υποτροφίες.

“Πάντα Πίστευα ότι η καλή δημοσιογραφία είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας,”

«Τι είναι ξεκάθαρο, και το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ότι εσείς, ο ελεύθερος Τύπος, έχετε μεγαλύτερη σημασία από ό,τι είχατε ποτέ τον περασμένο αιώνα». Το εννοώ πραγματικά.

Πάντα πίστευα ότι η καλή δημοσιογραφία είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας, για να αναλογιστούμε το καλό, το κακό και την αλήθεια. Απόψε θέλω να συγχαρώ τους βραβευθέντες και τους νικητές των υποτροφιών που συνεχίζουν αυτή την ιερή παράδοση.

Όλοι έχουμε δει το θάρρος του Ουκρανικού λαού λόγω του θάρρους των Αμερικανών ρεπόρτερ σε αυτήν την αίθουσα και των συναδέλφων σας σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται στο πεδίο παίρνοντας τη ζωή τους στα χέρια τους», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments