Αθλητισμός

Μπάγερν: Μέχρι το 2024 “Βαυαρός” ο Μίλερ

Μπάγερν: Μέχρι το 2024 “Βαυαρός” ο Μίλερ

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Μπάγερν: Για έναν ακόμα χρόνο θα είναι κάτοικος Μονάχου ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης μέχρι τον Ιούνιο του 2024

Για έναν ακόμα χρόνο θα είναι κάτοικος Μονάχου ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν.

Ο 33χρονος επιθετικός, που δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην καριέρα του, αποτελεί τη «σημαία» των Βαυαρών, με τους οποίους έχει κατακτήσει έντεκα τίτλους στην Bundesliga (εκ των οποίων οι δέκα συνεχόμενοι, από το 2013 μέχρι και τον φετινό), δύο Champions League, ισάριθμα Σούπερ Καπ Ευρώπης και Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, καθώς επίσης έξι κύπελλα και επτά σούπερ καπ Γερμανίας.

«Ο Τόμας Μίλερ είναι ένα είδωλο που φέρει το έμβλημα του συλλόγου στην καρδιά του. Είναι κάποιος που αναλαμβάνει τον ρόλο του ως ηγέτης και είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στα αποδυτήρια, λόγω της προσωπικότητάς του», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Ολιβερ Καν.

Μπάγερν:

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ακόμη τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές που μπαίνουν σύντομα στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους: τους εμβληματικούς Μάνουελ Νόιερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς και τον Σερζ Γκνάμπρι. Η πιο σύνθετη περίπτωση είναι αυτή του Πολωνού σέντερ-φορ, ο οποίος σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων αποτελεί κεντρικό μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα.

Ο Λεβαντόφσκι απομακρύνεται από τον Ιμόμπιλε

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Μάιντς με 3-1 και απέκτησε διαφορά επτά τερμάτων από τον Τσίρο Ιμόμπιλε, στην «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου Ευρωπαίου σκόρερ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πολωνός επιθετικός, με 34 τέρματα σε 32 συμμετοχές, παραμένει επικεφαλής στον σχετικό πίνακα, ενώ ο Ιταλός στράικερ της Λάτσιο, έχει σκοράρει 27 φορές σε 30 αγώνες, ακολουθούμενος από τον νεαρό Ουρουγουανό άσο της Μπενφίκα, Ντάρβιν Νούνιες (26 γκολ) και τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά (26 γκολ).

Ο συγκεκριμένος πίνακας, περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Γερμανία, στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στην Σκωτία, στην Ισπανία, στην Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Πορτογαλία, στην Ρωσία, στην Ελβετία, στην Τουρκία και στην Ουκρανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments