Αθλητισμός

Super League 2: Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου

Super League 2: Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου

Πηγή Φωτογραφίας: Athletic Radio

Super League 2: Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση των μπαράζ ανόδου από τη Super League 2 στη μεγάλη κατηγορία.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης [3/5] η κλήρωση των μπαράζ ανόδου από τη Super League 2 στη μεγάλη κατηγορία.

Οι νικητές των δύο ομίλων, Βέροια και Λεβαδειακός, θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή (8/5) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και μία εβδομάδα αργότερα (15/5) στη Βοιωτία, με τον νικητή να παίρνει την απευθείας άνοδο για τη Super League. Ο ηττημένος θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία, σε νέα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League 2 δεν επικυρώθηκε, καθώς υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες.

Πρωτιά για Λεβαδειακό

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη πρόσθεσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος προετοιμάζεται πλέον για τα μπαράζ ανόδου, καθώς επικράτησε με του Εργοτέλη με 1-0. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαστιάνο, ο  Διαγόρας κατάφερε σε διάστημα ενός λεπτού να φέρει τα “πάνω κάτω” και να φύγει με τη νίκη – παραμονή στη Super League 2 από το Αιγάλεω με 1-2.

Την παρουσία του στην Super League 2 της επόμενη σεζόν εξασφάλισε ο Ηρόδοτος, σε αντίθεση με τον Αστέρα Βλαχιώτη που μετά τη νίκη του Διαγόρα στο Αιγάλεω υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 2-1 και παρέμεινε στην κατηγορία. Την παραμονή του στην κατηγορία χωρίς κόπο και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο κατάφερε να εξασφαλίσει κόντρα στην υποβιβασμένη Ζάκυνθο ο ΟΦ Ιεράπετρας, με το επιβλητικό 5-1. Super League 2:

«Αντίο» με νίκη είπε στην φετινή χρονιά η Καλαμάτα, η οποία πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά την έβδομη της νίκη μακριά από την έδρα της με σκορ 1-2. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά η Καλλιθέα, η οποία πέτυχε την δωδέκατη της νίκη στο Ελ Πάσο. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησαν εύκολα με 3-1 των Χανίων.

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα υποβιβάστηκαν από τη Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά την 34η και τελευταία αγωνιστική του Β΄ ομίλου. Η θεσσαλική ομάδα, αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 του Ολυμπιακού Β΄ στο Ρέντη, ηττήθηκε τελικά με 3-2 και αποχαιρέτησε την κατηγορία, όπως και η Καβάλα, η οποία έχασε 2-1 στη Βέροια από την πρωταθλήτρια του ομίλου (αν και επίσης προηγήθηκε στο σκορ). osfp-volos

Παράλληλα, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ Β΄ και περιμένει πλέον αν θα του επιστραφούν οι έξι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν λόγω χρεών. Αν τους πάρει πίσω, μένει στην κατηγορία σε βάρος του Πιερικού, ενώ σε αντίθετη περίπτωση υποβιβάζεται στη Γ΄ εθνική. Αυτός που σώθηκε σίγουρα είναι ο Πανσερραϊκός, καθώς το 0-0 με τη Νίκη Βόλου αποδείχθηκε αρκετό για να τον διατηρήσει στην κατηγορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments