Αθλητισμός

Super League: Αυτές είναι οι αήττητες ομάδες σε Play Off και Play Out

Super League: Αυτές είναι οι αήττητες ομάδες σε Play Off και Play Out
Super League: Ο Παναθηναϊκός στα Playoffs και ο Ιωνικός με τον Ατρόμητο στα Playouts είναι οι ομάδες, που δεν έχουν χάσει ακόμα αγώνα

Ο Παναθηναϊκός στα Playoffs και ο Ιωνικός με τον Ατρόμητο στα Playouts είναι οι ομάδες, που δεν έχουν χάσει ακόμα αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει ακόμα νίκη, αν και χάνει πολύ δύσκολα.

Από τους 20 αγώνες των Playouts τους μισούς τους έχουν κερδίσει οι φιλοξενούμενες ομάδες, δείχνοντας περίτρανα πως η έδρα δεν αποτελεί “φόβητρο”. Μόνο τέσσερις νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ έξι ακόμα αγώνες ήταν ισόπαλοι, όπως σχετικά αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της του επίσημου φορέα Super League. Παναθηναϊκός - Άρης

Οι αριθμοί της αγωνιστικής των Play Out:

-1800 γκολ παθητικό έφτασε ο Απόλλων Σμύρνης, όταν ο Γιάννης Κιάκος σκόραρε για δεύτερη φορά σε βάρος του τη Δευτέρα το βράδυ στη Νεάπολη. Τελικά ο Απόλλων έφτασε τα 1803 γκολ παθητικό σε 1360 αγώνες, ενώ έχει πετύχει 1414.

-700 γκολ έχει πετύχει πλέον ο Ατρόμητος στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League. Το ιστορικό γκολ το πέτυχε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του στην κατηγορία Ευθύμης Κουλούρης, που έχει σκοράρει στα 33 από τα 700. Στους 685 αγώνες που έχει δώσει έχει δεχτεί ακόμα 818 γκολ.

Super League:

-100 γκολ παθητικό συμπλήρωσε ο Ανδρέας Γιαννιώτης στη Super League, όταν τελικά δέχτηκε το γκολ στον Βόλο από τον Φαν Βέερτ. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έφτασε τα 100 γκολ στον 107ο αγώνα του.

-50 γκολ εκτός έδρας στη Super League έφτασε η Λαμία, όταν ο Γιώργος Μανούσος άνοιξε το σκορ στην Τρίπολη. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει πετύχει τώρα 51 και έχει δεχτεί 100 γκολ σε 79 εκτός έδρας αγώνες.

-15 γκολ έφτασε με τη φανέλα του Βόλου ο Τομ Φαν Βέερτ και είναι πλέον ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Ξεπέρασε τον Πίτου Γκαρσία, που είχε βάλει 14, πριν ανέβει ο Βόλος στη Super League.

-14 γκολ έχει πετύχει ο Ιωνικός και ήδη έχει κάνει ρεκόρ στην ιστορία των Playouts, αν και απομένουν άλλα δύο παιχνίδια. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε ο Αστέρας Τρίπολης από πρόπερσι με 11 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments