Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Έχασε 25.000 ευρώ σε τουρνουά πόκερ

Νεϊμάρ: Έχασε 25.000 ευρώ σε τουρνουά πόκερ

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images, PGZ

Νεϊμάρ: O Νεϊμάρ ήθελε να εκμεταλλευθεί τον ελεύθερο χρόνο του -μεταξύ του αγώνα με την Στρασμπούρ και του αγώνα με την Τρουά- και έτσι πήγε να παίξει πόκερ

O Νεϊμάρ ήθελε να εκμεταλλευθεί τον ελεύθερο χρόνο του -μεταξύ του αγώνα με την Στρασμπούρ και του αγώνα με την Τρουά- και έτσι πήγε να παίξει πόκερ, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν πλέον τυπικό χαρακτήρα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, βρέθηκε στο Μονακό και σύμφωνα με την εφημερίδα «Nice-Matin», έλαβε μέρος σε ένα τουρνουά με κόστος συμμετοχής, 25.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ, έφθασε περίπου μέχρι την μέση της κατάταξης και συγκεκριμένα, βρέθηκε στην 29η θέση, μεταξύ 74 συμμετεχόντων, με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματα του.

Αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρουάντα

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν -Ντρέξλερ, Κέλερ, Νάβας, Ράμος- μαζί με τις οικογένειές τους, ταξίδεψαν στη Ρουάντα, στο πλαίσιο της συνεργασίας -από το 2019- της Visit Rwanda με την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Έκαναν σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Akagera όπου είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν λιοντάρια, ελέφαντες, αντιλόπες, ζέβρες και ρινόκερους καθώς και άλλα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον.

«Το Akagera, είναι ο μεγαλύτερος προστατευόμενος υγρότοπος της Κεντρικής Αφρικής και το τελευταίο εναπομείναν καταφύγιο για είδη προσαρμοσμένα στη σαβάνα στη Ρουάντα. Είναι ένα μοναδικό τουριστικό αξιοθέατο, όπου ζουν περισσότερα από 13.000 ζώα», αανφέρει η ιστοσελίδα της Παρί ΣΖ.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν στο Εθνικό Πάρκο Volcanoes για να παρατηρήσουν τους μεγαλοπρεπείς ορεινούς γορίλες, σε υψόμετρο μεταξύ 2.000 και 4.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Συνοδευόμενοι από ιχνηλάτες που παρακολουθούν καθημερινά τις κινήσεις των γορίλων, οι παίκτες πήραν μια γεύση από αυτά τα υπέροχα ζώα.

Έκπληκτος όσο και οι συμπαίκτες του, ο Γιούλιαν Ντράξλερ είπε: «Το να βλέπεις τους γορίλες από κοντά στο δάσος ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στο φυσικό τους περιβάλλον. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου.»

Αργότερα συναντήθηκαν με νεαρούς οπαδούς και παίκτες από την Ακαδημία της Παρί ΣΖ στο Κιγκάλι και «πήγαν στο Μνημείο της Γενοκτονίας του Κιγκάλι για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα και να μάθουν για όσα συνέβησαν εναντίον των Τούτσι»

Σοβαρά επεισόδια και 20 συλλήψεις στη Μασσαλία

Μαρσέιγ και Φέγενορντ αναμετρώνται απόψε στο «Βελοντρόμ». στη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League, και στους δρόμους της Μασσαλίας σημειώθηκαν χθες σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Μάλιστα, βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει έναν οπαδό της ολλανδικής ομάδας αιμόφυρτο και την ίδια στιγμή κάποιοι να κλέβουν ό,τι έχει στις τσέπες του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γαλλικής αστυνομίας τουλάχιστον 20 άτομα συνελήφθησαν στα επεισόδια αυτά, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οπαδοί της Μαρσέιγ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments