Lifestyle

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς: 25 χρόνια γάμου – Δείτε την τούρτα κάστρο που έκοψαν

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς: 25 χρόνια γάμου – Δείτε την τούρτα κάστρο που έκοψαν

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς: Κανένας δεν ξεχνά την πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής

O έρωτάς τους παραμένει ζωντανός και η σχέση τους θυελλώδης εδώ και 25 χρόνια. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς γιόρτασαν χθες 25 χρόνια έγγαμου βίου και μοιράστηκαν το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media.

O Διονύσης αποκαλεί την Καίτη «βασίλισσα» και εκείνη μιλάει για τον σύζυγό της με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλώντας τον «ιππότη».

View this post on Instagram

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

«Ένας άντρας του σήμερα με μια ιπποτική νοοτροπία του χτες, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία», έγραψε η Γραμπή στην ανάρτησή της και μιλάει για μια ζωή σαν παραμύθι.

Τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Ο τραγουδιστής με αφορμή τα 25 χρόνια έγγαμου βίου ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στη λιτή πλην περιεκτική και γεμάτη αγάπη ανάρτησή του.

Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments