Ελλάδα

Παραλίες: Απλησίαστο το μπάνιο σε οργανωμένες πλαζ

Παραλίες: Απλησίαστο το μπάνιο σε οργανωμένες πλαζ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παραλίες: Τα "μπάνια του λαού" θα είναι για... λίγους και εκλεκτούς, μιας και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει μεγάλες ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα

Τα “μπάνια του λαού” θα είναι για… λίγους και εκλεκτούς, μιας και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει μεγάλες ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα, καθώς και σε διάφορες άλλες υπηρεσίες, και έτσι οι τιμές θα είναι αρκετά ανεβασμένες.

Ήδη, οι τιμές σε ξαπλώστρες, ομπρέλες και καφέ στην παραλία έχουν αυξηθεί κατά 43%, όπου αυτό σημαίνει πως όσοι θελήσουν να πάνε σε οργανωμένη πλαζ και να απολαύσει το μπάνιο τους, αλλά και χρησιμοποιήσουν τις παροχές της, θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ήδη για πολλούς, το μπάνιο είναι πλέον πολυτέλεια, αφού μια τετραμελής οικογένεια θα χρειαστεί δεκάδες ευρώ για μια απλή επίσκεψη για μπάνιο, γι’ αυτό το λόγο θα υπάρξει μεγάλος περιορισμός των επισκέψεων.

Παραλίες:

Πιο συγκεκριμένα αρκετές παραλίες της Αττικής έχουν προχωρήσει σε αλλαγές των τιμών τους, οι οποίες θα είναι αρκετά αυξημένες, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ειδικά το Σαββατοκύριακο οι δύο απλές ξαπλώστρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και στα 100 ευρώ, κάνοντας έτσι πανάκριβο ένα απλό μπάνιο. Παράλληλα το κόστος αυξάνεται για μαξιλάρες και καμπάνες.

Επίσης η παραλία «Ποταμός» του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη, δημοτική παραλία, από τα 7 ευρώ που έδινε την ξαπλώστρα πέρυσι, φέτος το σετ είναι στα 10 ευρώ.

Αυξήσεις υπάρχουν και στους καφέδες και στα προϊόντα των beach bars, όπου αυτό σημαίνει πως το κόστος ενός μπάνιου πηγαίνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Προβολή της Μήλου σε Ινδία και Μεγάλη Βρετανία

Με εκτενείς αναφορές στη Μήλο τα βρετανικά και τα ινδικά Μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού. Συγκεκριμένα, η αγγλική και η ινδική έκδοση του Conde Nast Traveller παρουσιάζουν τη Μήλο ως ιδανικό ελληνικό προορισμό με δημοσιεύματα – ύμνο για το κυκλαδίτικο νησί.

https://www.cntraveller.in/gallery/minimoon-ideas-10-affordable-destinations-in-europe/

Είχε προηγηθεί ο Guardian με ένα εξίσου εντυπωσιακό αφιέρωμα, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα οι Times of India είχαν επίσης “συστήσει” στους αναγνώστες τους το νησί της Αφροδίτης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments