Lifestyle

Λεωνίδας Κουτσόπουλος- Χρύσα Μιχαλοπούλου: Θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Λεωνίδας Κουτσόπουλος- Χρύσα Μιχαλοπούλου: Θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Λεωνίδας Κουτσόπουλος- Χρύσα Μιχαλοπούλου: Σε 4 μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

ΟΛεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι ένα ζευγάρι που δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή τα φώτα της δημοσιότητας. Τα καλά νέα όμως, όπως φαίνεται, ταξιδεύουν κι έτσι έγινε γνωστό ένα πολύ χαρμόσυνο νέο. Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, ο chef και κριτής του MasterChef και η ηθοποιός σύντροφός του, περιμένουν το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό τους σε 4 μήνες. Όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Χριστίνα Πατσιώκα, η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο με πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

View this post on Instagram

A post shared by Chrysa Michalopoulou (@chrysamichalopoulou)

Η σχέση τους μετρά σχεδόν 2 χρόνια. Συγκατοικούν από τον Νοέμβριο του 2021. Μέχρι προσφάτως όπως έλεγαν δεν έκαναν σχέδια για γάμο, περνούσαν πάρα πολύ καλά οι δυο τους, αγαπούσε και θαύμαζε ο ένας τον άλλο, είναι χαμηλών τόνων, αλλά και δεν κρύβονται», σημείωσε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος περιγράφοντας το ζευγάρι πριν αποκαλύψει τα ονόματα τους.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωρίστηκαν διαδικτυακά, μέσω συνομιλιών στο Instagram και η σχέση τους έγινε γρήγορα μία σχέση ζωής. Μία σχέση που οι δυο τους φροντίζουν να προστατεύουν και να ζουν με όση ιδιωτικότητα γίνεται, καθώς είναι και οι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα κι αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments