Οικονομία

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Ενισχύσεις 4,6 εκατομμύρια σε 5.909 παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Ενισχύσεις 4,6 εκατομμύρια σε 5.909 παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Δημοσιεύθηκε στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την ενίσχυση των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένεται να δώσει ενισχύσεις 4,6 εκ. ευρώ σε 5.909 παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας. Δημοσιεύθηκε στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την ενίσχυση των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας προκειμένου να αναπληρωθεί η απώλεια εισοδήματος που έχουν υποστεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, υπογεγραμμένη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Ενίσχυση σε 5.909 παραγωγούς

Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 4.640.000 εκατ. ευρώ και αφορά σε 5.909 παραγωγούς που βρίσκονται στο καθεστώς των συνδεδεμένων ενισχύσεων και καλλιεργούν 85.823 στρέμματα κορινθιακής σταφίδας. Το ποσό που αναλογεί ανά στρέμμα είναι 54,7 ευρώ.

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τον χρόνο πληρωμής των παραγωγών σταφίδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments