Focus

Katy Perry: Έχει κάνει την αποθήκη της με ειδική θερμοκρασία ώστε τα ρούχα της να τα κληρονομήσει η κόρη της

Katy Perry: Έχει κάνει την αποθήκη της με ειδική θερμοκρασία ώστε τα ρούχα της να τα κληρονομήσει η κόρη της

Πηγή Φωτογραφίας: Hola - Daily Mail

Katy Perry:Μόλις περιέγραψε το όνειρο κάθε έφηβης.

Η Katy Perry, όντας για πρώτη φορά μητέρα, γνωρίζει ήδη πολύ καλά το όνειρο της κόρης της, που δεν είναι άλλο από το να κληρονομήσει τα εμβληματικά outfits της μεγαλώνοντας. Γιατί μπορεί η μικρή Daisy να είναι μόλις 20 μηνών, όμως στην εφηβεία σίγουρα θα αναζητήσει να πειραματιστεί με νέα σύνολα από την γκαρνταρόμπα της μητέρας της. Η διάσημη τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ‘’People’’ μίλησε για τα εντυπωσιακά κομμάτια που διαθέτει η τεράστια προσωπική της συλλογή, τα οποία όπως αποκάλυψε “προστατεύει” από την φθορά του χρόνου κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Η μεγάλη αποκάλυψή της

“Τα πάντα είναι σε μια αποθήκη — είναι σαν τη σκηνή με την ντουλάπα στο Clueless. Είναι όλα αποθηκευμένα με εικόνα και αριθμό. Η Daisy θα κληρονομήσει πολλά” δήλωσε η σούπερ σταρ, εξηγώντας στην συνέχεια πως ο χώρος που φυλάσσει τα ρούχα της είναι μια ειδικά διαμορφωμένη ντουλάπα – αποθήκη με συγκεκριμένη θερμοκρασία και συνθήκες περιβάλλοντος. Ως γνήσια λάτρης της μόδας, που γίνεται για πρώτη φορά μαμά, αποκάλυψε πως λατρεύει να ντύνεται ασορτί με την μικρή της κόρη, όσο ακόμα εκείνη δεν είναι σε θέση να επιλέξει τα δικά της ρούχα. “Είναι πολύ χαριτωμένο, γιατί έχεις περιορισμένο χρόνο πριν αρχίσει να μην θέλει να φορέσει αυτό που διαλέγεις, οπότε το κάνεις όσο μπορείς” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Katy Perry και ο αγαπημένος της αρραβωνιαστικός, Orlando Bloom, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στην διάρκεια της καραντίνας, τον Αύγουστο του 2020, επιλέγοντας να την ονομάσουν Daisy Dove. Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων το εν λόγω όνομα είναι εμπνευσμένο από μια ατάκα της Meg Ryan από την ταινία “You’ve Got Mail”. “Σε αυτή λέει, “Daisies are the friendliest flower” (οι μαργαρίτες είναι τα πιο φιλικά λουλούδια), και είναι τόσο αλήθεια- μια μαργαρίτα θα μπορούσε να φυτρώσει παντού και είναι τόσο αγνή και γλυκιά” κατέληξε η τραγουδίστρια, τονίζοντας πόσο “γλυκιά” είναι και η δική της κόρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments