Lifestyle

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο συμπαρουσιαστής του στο MasterChef έκανε την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που θα καλοσωρίσουν τον Σεπτέμβριο.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του στις κάμερες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς, τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες μόνο, πριν το μάθουν όλοι και απ’ όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω αν έχουν βρει ακόμα όνομα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Chrysa Michalopoulou (@chrysamichalopoulou)

Όσο για το αν θα άκουγε κάποια συμβουλή από τον καλό του φίλο και συνάδελφο, ο ίδιος απάντησε πως ο κατάλληλος για αυτό θα ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Εμένα αν είναι να μου δώσει κάποιος συμβουλή, θα ήταν ο Σωτήρης που έχει εδώ και πολλά χρόνια το manual. Τον Λεωνίδα περιμέναμε;», είπε χιουμοριστικά.

«Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πράγματα πολύ όμορφα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς και νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του», είπε και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο μιας κουμπαριάς: «Δεν έχει συζητηθεί ακόμα κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments