Ελλάδα

Μονεμβασιά: Απολογήθηκε ο 52χρονος – Θα γίνει ψυχιατρική εξέταση

Μονεμβασιά: Απολογήθηκε ο 52χρονος – Θα γίνει ψυχιατρική εξέταση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η απολογία του 52χρονου που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο 77χρονους διήρκησε 5 ώρες - Ανακριτή και εισαγγελέας ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης, η απολογία του 52χρονου που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του, δύο ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά.

Η απολογία του, διήρκησε περίπου 5 ώρες, ενώ  ανακριτής και εισαγγελέας Σπάρτης ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 52χρονος μετά την απολογία του, οδηγήθηκε πίσω στο Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας, όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ψυχιατρική εξέταση.

Τι ισχυρίστηκε

Όσο για το τι υποστήριξε ο 52χρονος στην απολογία του, φέρεται να επέμεινε στην αρχική  θέση του ότι, δηλαδή, δεν θυμάται τίποτα για ό,τι, συνέβη.

Επίσης, σε πρωινές του δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας, είπε για τον 52χρονο και όσα έγιναν στη Μονεμβασιά: «Μία ώρα πριν το περιστατικό παρατηρήθηκε μία αλλόκοτη συμπεριφορά από τον 52χρονο. Ένας φίλος του, αντιμετώπισε το εξής περιστατικό: ενώ τον συνάντησε, ο φίλος του καθόταν στη θέση του οδηγού στο δικό του αυτοκίνητο. Ο 52χρονος άνοιξε την πόρτα και έκατσε πάνω του και πήγε να βάλει μπρος. Δεν είχε καμία επίγνωση των κινήσεών του, σε σημείο με βία να τον βγάλουν έξω. Ο άνθρωπος θυσίασε τη ζωή του για τους γονείς του, αλλά δεν είχε επηρεαστεί από αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments