Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έξαλα πανηγύρια για το διπλό στο “Καραϊσκάκης” [vid]

Παναθηναϊκός: Έξαλα πανηγύρια για το διπλό στο “Καραϊσκάκης” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός "άλωσε" την έδρα του Ολυμπιακού, ύστερα από τη νίκη με 1-2 και όπως ήταν φυσικό οι παίκτες των "πρασίνων" το γιόρτασαν δεόντως

Ο Παναθηναϊκός “άλωσε” την έδρα του Ολυμπιακού, ύστερα από τη νίκη με 1-2 και όπως ήταν φυσικό οι παίκτες των “πρασίνων” το γιόρτασαν δεόντως.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε ψυχωμένα στο γήπεδο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο. Το Τριφύλλι νίκησε δίκαια τον αιώνιο αντίπαλο στην έδρα του και το  highlight ήταν οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Του έχει πάρει τον… αέρα τη φετινή σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού. Οι πράσινοι σε τέσσερα παιχνίδια μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και έχουν πετύχει τρία τέρματα, ενώ έχουν δεχτεί μόλις ένα από… σπόντα.

Τι και αν ο Ολυμπιακός έχει υπερδιπλάσιο μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς του έχει πάρει τον… αέρα. Με μέταλλο νικητή το Τριφύλλι δείχνει ότι φέτος χτίζει κάτι καλό. Χτίζει κάτι καλό ενόψει της νέας σεζόν και αυτό το πιστώνεται κατά πολύ ο προπονητής του.

Οι πράσινοι είναι αήττητοι και με το πρώτο τους διπλό μετά από 8 χρόνια στο Γ. Καραϊσκάκης αγγίζουν πλέον την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο δίμηνο μοιάζει ασταμάτητος ενώ ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό φέτος βγάζει τον καλύτερο του εαυτό.

Άλλωστε τα νούμερα δεν κάνουν ποτέ… λάθος: 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα από… σπόντα στο σημερινό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε οκτώ ματς οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν 16 βαθμούς με ενεργητικό 7-3 γκολ, ενώ έχει την πλάτη του «βλέπουν» οι έτεροι διεκδικητές της Ευρώπης, Άρης και ΑΕΚ. Οι μεν «κίτρινοι» έχουν πάρει 11 βαθμούς με 5-5 γκολ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» 10 με 10-8 γκολ.

Αναλυτικά

1.ΠΑΟ            8    16    7-3 2.Ολυμπιακός    8    14    11-9 3. Άρης        8    11    5-5 4. ΑΕΚ            8    10    10-8 5. ΠΑΟΚ        8    7    5-8 6. ΠΑΣ            8    6    6-11

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments