Focus

Jaclyn Smith: Μεγαλώνει σαν το καλό κρασί

Jaclyn Smith: Μεγαλώνει σαν το καλό κρασί

Πηγή Φωτογραφίας: floresdekiskeya.org

Jaclyn Smith: Η ηθοποιός έγινε viral με την φωτογραφία που αγκαλιάζει τον γιό της καθώς φαινεται πιο νέα από τον ίδιο.

Η Jaclyn Smith μας άφησε με το στόμα ανοιχτό  όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της. Η σταρ του «Charlie’s Angels», η οποία προφανώς δεν έχει περάσει ούτε μέρα από πάνω της από τότε που τελέιωσε η σειρά δηλαδή  περισσότερα από 40 χρόνια, άφησε έκπληκτους τους 187.000 ακολούθους της στο Instagram όταν πόζαρε ανέμελα με τζιν και μια φουσκωτή λευκή μπλούζα.

Η 76χρονη, είναι ακόμη  λαμπερή, με λεία επιδερμίδα και άψογη φόρμα

«Πάντα μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον αγαπημένο μου φίλο @patrickseanf», έγραψε η Smith στη λεζάντα της ανάρτησης για τον φίλο της Patrick Foley.

View this post on Instagram

A post shared by Jaclyn Smith (@realjaclynsmith)

«Είναι ένας αληθινός φίλος, ένας φίλος που βλέπει περισσότερα σε σένα από όσα βλέπεις στον εαυτό σου», μοιράστηκε η Smith. “Αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν μπορείς να βάλεις ένα τίμημα…προσφέροντας πάντα διορατικότητα, τη σωστή λύση σε ό,τι προσπαθείς να λύσεις. Ο παντοτινός φίλος μου που αγαπώ και που μπορώ πάντα να βασίζομαι για να με κάνει να γελάω.”

Οι θαυμαστές σχολίασαν για να εκφράσουν το σοκ τους με τη νεανική εμφάνιση του Smith.

«Είσαι τόσο όμορφη», έγραψε ένας χρήστης. «Είσαι η λατρεμένη του συζύγου μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Smith γίνεται viral για την αγέραστη εμφάνισή της. Η Smith ξανα χτύπησε τον Δεκέμβριο αφότι ανέβασε μια φωτογραφία στα social media όπου αγκαλιάζει τον γιο της Gaston Richman. Πολλοί followers απόρισαν πως γίνεται να δείχνει νεότερη από τον 39 χρονο γιό της.

«Θα σου πω, ήταν μια καλή φωτογραφία», παραδέχτηκε η ηθοποιός στο Page Six.

«Σωστό μέρος, σωστή στιγμή», μοιράστηκε. “Αυτή είναι η τύχη της κλήρωσης. Υπέροχος φωτισμός. Είμαι με έναν άνθρωπο που λατρεύω, τον γιο μου, και ήταν ένα πάρτι διασκεδαστικό, οπότε τα μάτια μου μάλλον έλαμπαν από δάκρυα εκεί, επειδή είναι ένας από τους ανθρώπους  που λατρεύω».

Η Smith είπε ότι ενώ κολακεύεται από τα κομπλιμέντα, η εικόνα έχει ένα βαθύτερο νόημα για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments