Αθλητισμός

Super League: Ο Μάντεν στο Άρης-ΑΕΚ – Ευαγγέλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Super League: Ο Μάντεν στο Άρης-ΑΕΚ – Ευαγγέλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Super League: Ο Σκωτσέζος διαιτητής, Ρόμπερτ Μάντεν, επιλέχτηκε να διευθύνει το ματς στο «Κ. Βικελίδης» μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

Ο Σκωτσέζος διαιτητής, Ρόμπερτ Μάντεν, επιλέχτηκε να διευθύνει το ματς στο «Κ. Βικελίδης» μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, για την προτελευταία αγωνιστική των play off της Superleague. Ο Μάντεν, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, είχε διευθύνει και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων του μίνι πρωταθλήματος, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ (1-2).

Ενδιάμεσα ήρθε επίσης για το Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2 στο Κύπελλο, πιο πριν για το ΠΑΟΚ-Άρης 0-1 στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι σφύριξε και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρούμι, Ρος ΜακΛέοντ, 4ος ο Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος Φάμπιο Μέλο με τον Τριανταφύλλου.

Από εκεί και πέρα, στα αξιοσημείωτα των ορισμών ότι επιλέχτηκε μετά από καιρό σε ένα μεγάλο ντέρμπι, Έλληνας διαιτητής. Ο λόγος για τον -διεθνή VARίστα- Άγγελο Ευαγγέλου που θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, έχοντας στο VAR τον γνώριμο Αλιγιάρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν.

Όσο για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, επιλέχτηκε ο Μανούχος, με VAR τον Τζοβάρα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 14/5

20:00 Άρης-ΑΕΚ: Μάντεν (Ρουμ, ΜακΛέοντ, 4ος Τζήλος, VAR: Μέλο, Τριανταφύλλου)

20:00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου (Παπαδάκης, Σινιοράκης, 4ος Περράκης, VAR: Αγκάγεφ, Κωνσταντίνου)

20:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ: Μανούχος (Νικολαΐδης, Νικολακάκης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζοβάρας, Πάτρας)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments