Αθλητισμός

Μιλγουόκι: Πυροβολισμοί στα πλέι οφ του ΝΒΑ – Τουλάχιστον 21 τραυματίες

Μιλγουόκι: Πυροβολισμοί στα πλέι οφ του ΝΒΑ – Τουλάχιστον 21 τραυματίες

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Έξω από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας με τους Μπόστον Σέλτικς σημειώθηκαν τρία τουλάχιστον περιστατικά πυροβολισμών 21 τραυματίες

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι, τραυματίστηκαν σε επεισόδια με πυροβολισμούς στο κέντρο του Μιλγουόκι και κοντά στην αρένα όπου οι Μιλγουόκι Μπακς έπαιζαν στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν για πρώτη φορά πυροβολισμούς γύρω στις 9 το βράδυ, καθώς ο αγώνας των πλέι οφ μεταξύ των Μπακς και των Μπόστον Σέλτικς ήταν στα τελευταία του λεπτά,  αναφέρει το ESPN .

Ένας 29χρονος άνδρας, μια 16χρονη γυναίκα και ένας 26χρονος άνδρας τραυματίστηκαν σε αυτόν τον πυροβολισμό, ανακοίνωσε αργότερα η αστυνομία του Μιλγουόκι και ένας 19χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Με τη νίκη των  Celtics με 108-95 ξέσπασαν πολλοί καυγάδες, και ένας 20χρονος πυροβολήθηκε αναφέρει το Milwaukee Journal-Sentinel .

Μέχρι τις 23:00, άλλοι πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Water Street, τραυματίζοντας 17 άτομα ηλικίας 15 έως 47 ετών.

Έκτοτε, δέκα άτομα τέθηκαν υπό κράτηση για τον πυροβολισμό, καθώς η αστυνομία βρήκε εννέα όπλα από το σημείο.

Παραμένει ασαφές εάν οι πυροβολισμοί συνδέονται, καθώς η αστυνομία του Μιλγουόκι δεν έχει ακόμη δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υπόπτων και ένα πιθανό κίνητρο.

Πλάνα από τη σκηνή δείχνουν χιλιάδες ανθρώπους να τρέπονται πανικόβλητοι σε φυγή προς όλες τις κατευθύνσεις στο κέντρο του Μιλγουόκι μετά την έναρξη των πυροβολισμών.

Η αστυνομία παρέμεινε στη σκηνή νωρίς το πρωί του Σαββάτου, με πολλά τετράγωνα στο κέντρο της πόλης αποκλεισμένα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments