Αθλητισμός

Λεβαντόφσκι: Απαντά θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα

Λεβαντόφσκι: Απαντά θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Λεβαντόφσκι: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πρώτη σπουδαία μεταγραφή, για την «νέα» Μπαρτσελόνα που σχεδιάζει ο Τσάβι

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πρώτη σπουδαία μεταγραφή, για την «νέα» Μπαρτσελόνα που σχεδιάζει ο Τσάβι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Ισπανός προπονητής, συνομίλησε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον έπεισε για όλα όσα θέλει να επιτύχει και τους τρόπους που θα το καταφέρει, στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος για δεύτερη διαδοχική χρονιά είναι πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, απάντησε θετικά και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, απομένει η συμφωνία ανάμεσα στους Καταλανούς και τους διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν θέσει ως διαθέσιμο «ταβάνι» για να ικανοποιήσουν τους Βαυαρούς, τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ζήτησε να φύγει από την Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ενημέρωσε τον επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου ότι θέλει να φύγει και να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γερμανίας, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς.

Μιλώντας ενόψει του τελευταίου αγώνα της Μπάγερν για φέτος στην Μπουντεσλίγκα, με τη Βόλφσμπουργκ, ο Σαλιχάμιντζιτς επιβεβαίωσε τις ευρέως διαδεδομένες φήμες ότι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών της Μπουντεσλίγκα θα μπορούσε να αποχωρήσει το καλοκαίρι, παρά το συμβόλαιο που έχει ως το 2023.

Το όνομα του Πολωνού διεθνή έχει συνδεθεί έντονα με μια μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. «Μίλησα με τον “Λέβα”. Σε αυτή τη συζήτηση με ενημέρωσε ότι δεν θέλει να δεχτεί την προσφορά μας για επέκταση του συμβολαίου και ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο», δήλωσε ο Σαλιχάμιντζιτς στο Sky Germany.

«Είπε ότι θέλει να κάνει κάτι άλλο. Αλλά η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Το γεγονός είναι ότι έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2023.» Ο 33χρονος Πολωνός εντάχθηκε στους Βαυαρούς το 2014 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατακτά κάθε χρόνο τον τίτλο του γερμανικού πρωταθλήματος από τότε, καθώς και το Champions League το 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments