Focus

Paris Jackson: Οι συμβουλές που της έδωσε ο πατέρα της, Michael Jackson

Paris Jackson: Οι συμβουλές που της έδωσε ο πατέρα της, Michael Jackson

Πηγή Φωτογραφίας: Smooth Radio- Daily Star- People

Paris Jackson: Η 24χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τον "χίπι" πατέρα της.

Η Paris Jackson, η 24χρονη κόρη του Michael Jackson, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον διάσημο πατέρα της, μιλώντας για τα σημαντικά μαθήματα ζωής που πήρε από εκείνον πριν πεθάνει το 2009.

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια στο PopSugar “με μεγάλωσε ένας χίπις που πίστευε στην ελεύθερη αγάπη και με έμαθε ότι η ομορφιά έρχεται από μέσα μας και μέχρι αυτή τη μέρα το πιστεύω αυτό”. Η 24χρονη εκφράζεται μέσα από τα τατουάζ που έχει κάνει και το piercing και πλέον έχει αναπτύξει και μεγάλο ενδιαφέρον για την τέχνη του μακιγιάζ. “Όλες οι εμπειρίες που είχα τα τελευταία χρόνια με έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Εκτιμώ την τέχνη πίσω από το μακιγιάζ”, είπε.

Όσο για το πως μεγάλωσε μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας σε μία από τις πιο διάσημες οικογένειες στον κόσμο, η Paris είπε πως “πρόσφατα έμαθα πως να αντιμετωπίζω όλα αυτά μέσα από την αγάπη για τον εαυτό μου και επιβεβαιώσεις και βουτώντας πιο βαθιά στη πνευματική ζωή”. Όπως τόνισε “τα τελευταία χρόνια άρχισα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και το σώμα μου, νιώθω άνετα και όλα αυτά. Αυτές οι στιγμές που αγαπάω τον εαυτό μου δεν κρατούν όλη μέρα αλλά οι κακές στιγμές είναι λιγότερες και απέχουν περισσότερο μεταξύ τους”.

Ο Michael Jackson είχε φροντίσει ώστε τα παιδιά του να γίνουν σωστοί επαγγελματίες και να έχουν σωστές αξίες. Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή της Naomi Campbell στο YouTube “ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός στο να εξασφαλίσει ότι έχουμε παιδεία και να μην έχουμε μόνο λάμψη και glam” και είχε τονίσει πως “εάν θέλαμε πέντε βιβλία έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Έπρεπε να το κερδίσουμε και όχι να νιώθουμε ότι δικαιούμαστε ορισμένα πράγματα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments