Αθλητισμός

NBA: Επέστρεψαν από το -19 οι “πολεμιστές” και 2-0 επί του Ντάλας [vids]

NBA: Επέστρεψαν από το -19 οι “πολεμιστές” και 2-0 επί του Ντάλας [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

NBA: Το Γκόλντεν Στέιτ διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας του και προηγείται πλέον 2-0 του Ντάλας στους τελικούς της Δύσης, επικρατώντας με 126-117

Το Γκόλντεν Στέιτ διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας του και προηγείται πλέον 2-0 του Ντάλας στους τελικούς της Δύσης, στο NBA. Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 19 πόντους διαφορά στη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, οι Ουόριορς ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, νίκησαν τους Μάβερικς στο “Chase Center” του Σαν Φρανσίσκο με 126-117, στον δεύτερο αγώνα της σειράς, και πανηγύρισαν το 2-0.

Πρώτος σκόρερ των «πολεμιστών» ήταν ο Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των Ουόριορς έκανε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ είδε τον Λούνεϊ να κάνει ρεκόρ καριέρας με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ, τον Πουλ να βοηθάει σημαντικά και πάλι επιθετικά με 23 πόντους, για να φτάσουν τελικά σε μία μεγάλη ανατροπή από το -19 που βρέθηκε η ομάδα τους κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου.

Οι Μάβερικς προηγούνταν για τρεις και πλέον περιόδους στο παιχνίδι, με τους Ουόριορς να περνούν για πρώτη φορά μπροστά στο 11:42 για το τέλος.

Πλέον οι “πολεμιστές” βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τον τίτλο στη Δύση, τρέχοντας ένα εκπληκτικό 14-1 όταν προηγούνται στη σειρά με 2-0, στα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο τους ο Στιβ Κερ. Η μοναδική φορά που έχασαν ήταν τους τελικούς του 2016 από τους Καβαλίερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ στο α΄ ημίχρονο οι «Μαβς» είχαν ευστοχήσει σε 15 τρίποντα, τελείωσαν το ματς με 21/45. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πέτυχε 42 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments