Οδηγός

Συντάξεις Ιουνίου 2022: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

Συντάξεις Ιουνίου 2022: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Συντάξεις Ιουνίου 2022: Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων [κύριων και επικουρικών] του Ιουνίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων [κύριων και επικουρικών] του Ιουνίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ.

Η πρώτες πληρωμές θα γίνουν στις 26 Μαΐου, όπου συμπεριλαμβάνει του φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Αναλυτικά όλες οι πληρωμές:

▪ Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

▪ Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

▪ Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments